Šéfka: Skončil Matěj, o fous unikl Jan – krade? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šéfka: Skončil Matěj, o fous unikl Jan – krade?

Šéfka
Šéfka (TV Prima)

V show Nory Mojsejové Šéfka konečně došlo na vylučování z řad mužů. Nahnuté to měl »fešák« Zoltán Lagin i Jan Kocián, nakonec ale soutěž opustil Matěj Kuna.

Nejvíc dusno bylo tentokrát v pánské skupině. Ve vědomostním testu se ukázal jako největší hlupák Zoltán, přesto měli soutěžící největší spory s Honzou Kociánem. „On se jen veze, nic nedělá. Kamery nelžou, já viděl, jak si kameramani natočili, že Honza jen stojí se založenýma rukama, místo aby se snažil,“ rozčiloval se například Patrik Murcina.

Největší skandál ovšem způsobila těsná výhra žen nad muži v disciplíně, kdy se oba týmy snažily prodat co nejvíc piv na Václavském náměstí. Pánové prohráli o pouhé čtyři dolary. Přitom ale vyplynulo na světlo světa, že Kocián neodevzdal všechny vydělané peníze. „No tak mi zůstala omylem v kapse dvacka, to by stejně nepomohlo,“ hájil se. Je ale jasné, že nálepky zloděje se teď hned tak nezbaví.



Přečtěte si
winterfreshka
23. 3. 2011 • 14:48

Chtěla,aby na ní lidi dřeli???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.