Šéfka: Tos pos*ala! První vyhozená je Ingrid | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šéfka: Tos pos*ala! První vyhozená je Ingrid

Nora Mojsejová a její soutěžící.
Nora Mojsejová a její soutěžící. (koláž ahaonline.cz)

Už po prvním díle Šéfky je jasné, že to soutěžící nebudou mít lehké nejen se svou šéfovou Norou Mojsejovou, ale i s jejími asistenty - kadeřníkem Liborem Šulou a federální Miss Ivanou Christovou, kteří nejdou pro ostré slovo daleko.

Ale nutno podotknout, že někteří soutěžící opravdu pevnou ruku a drsné zacházení, podle pořekadla »na hrubý pytel hrubá záplata«, potřebují. Ti největší nevychovanci a hulváti byli odhaleni už v první díle. Například jednadvacetiletý operátor výroby Marko Linhart seděl v zasedací místnosti na židli jako pecka, aniž by nabídl své místo k sezení kolegyni Marcele Kalendové.



Šéfka a její poskoci se bez vulgarit neobešli

O pozdvižení se postaral i fešák Zoltán, který bez uzardění přijel o dvě hodiny později a svůj vůz se nebál zaparkovat na místě rezervovaném pro invalidy. Největší dusno se ale soustředilo okolo prostořeké Mariany Petlušové. „Já nikomu do zadku nepolezu,“ nechala se slyšet a bylo to asi to nejslušnější, co během své řeči vypustila z úst. Nakonec trojice hodnotících ve složení Šula-Christová-Mojsejová na její hlavu snesli vlnu kritiky a Christová byla z nich snad jediná, kdo se ve svém projevu obešel bez sprostých slov. „To jsi pos*ala,“ nebál se například zhodnotit jadrně výkon Petlušové Šula.





Nakonec to byla ale tichá a nevýrazná Ingrid Keck, jíž Šéfka nemilosrdně řekla: „U mě jsi skončila!“ A pokud se do té doby popotahující Ingrid hájila, že nebrečí a hlas ji přeskakuje jen proto, že je nachlazená, po verdiktu se už neovládla, slzy ji vytryskly proudem a teď už bývalá soutěžící celá uslzená vyběhla z jednací místnosti a odjela taxíkem domů.



Přečtěte si
zidoniusek
8. 3. 2011 • 11:11

slovákom sa podarilo zobudit hovno a teraz ho posielajů do sveta češi se na to dívají.Kdo je větší hovado?

jostom
8. 3. 2011 • 08:13

No tak já se na její pořady nedívám.Mně stačí si tady přečíst diskusi a v drtivé většině souhlasím.

frederikson
7. 3. 2011 • 21:25

ta zena moze akurat rozbijat ceckami plechovky od piva ma na to vybavu mentalnu aj fyzicku

juanab
7. 3. 2011 • 14:49

se platí České televizi a Českému rozhlasu, soukromým stanicím ne. A tohle jde na Primě, takže té poplatky nejdou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.