Alois Hadamczik: Přistižen s milenkou! Nejdřív bronz, teď zlatíčko... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alois Hadamczik: Přistižen s milenkou! Nejdřív bronz, teď zlatíčko...

Partička vyšla před pizzerii, rozkurážená a posílená alkoholem. Trenérovo ego v tu chvíli čnělo nad Prahu
Partička vyšla před pizzerii, rozkurážená a posílená alkoholem. Trenérovo ego v tu chvíli čnělo nad Prahu (Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Hokejisté slavili bronz ze světového šampionátu v Bratislavě jako diví, několik dní táhli Prahou. A lepila se na ně spousta kočiček. Trenér Alois Hadamczik (58) se mezi ně nepletl, užíval si úspěch po svém. Ale i on vrkal; nepozorován a nikým nerušen v ústraní. Ovšem teď se vydal na flám po pražských uličkách. A také nebyl sám, vyvedl svoji mladičkou milenku Lucii Plačkovou (21)!

Tahle drobná tajemná tmavovláska mu učarovala, je jeho inspirací? Múzou? Kouč Hadamczik v její společnosti roztává, stává se bonvivánem, lvem salonů. A podvádí vesele manželku.

„Ona ho doprovází asi tak tři roky. Tehdy jí bylo osmnáct devatenáct. Tahá ji s sebou všude. A v Ostravě jí říkáme vnučka,“ popsal Aha! situaci s jízlivou škodolibostí hokejista z ostravského regionu.

Teď si vyrazila zamilovaná dvojka i do hlavního města, ve středu měl Hadamczik domluvený pořad v jednom pražském rádiu, po jeho skončení čekal chvilku na taxi a vyrazil do centra.

Krátce před sedmou večer už s lahví vína v ruce vystupoval a zamířil do luxusního obchodu Zegna v Pařížské ulici. Snad pozornost pro personál či majitele... Nic totiž nekoupil, ale ven vyšel bez lahvinky.

Hned zamířil do restaurace Barock naproti Staronové synagoze. Tam počkal na svou přítelkyni, která dorazila chvíli po něm. Krátce před osmou hodinou večerní se pak přesunuli na gáblík do pizzerie Pepe Nero. Okolo Hadamczika se usadil půl tucet žen různého věku, zábava u několika lahví vína plynula lehce, společnost se rozverně smála. On se chvílemi culil jako zamilovaný študent.

V jednu chvíli ovšem kouč vyšel telefonovat. Obával se, že v novinách vyjde jeho fotka se slečnou, jak sedí v hledišti na atletické Zlaté tretře. „Hlavně ať se ty noviny nedostanu k manželce, nějak to zařiď,“ nakazoval do telefonu a v hlase byly znát obavy, že by to mohlo prasknout.

S manželkou Sylvou vychovali syna Marcela a dceru Nikol, která si vzala hokejistu Michala Barinku. „Děti jsou na něj naštvané, že má milenku a neuspořádal si rodinné poměry. Veřejně nasazuje jejich matce parohy a to je štve. On si to zase vykupuje dary, na syna napsal řadu firem. Ale mluví o tom celá Ostrava,“ sdělil Aha! jiný zdroj z trenérova okolí.

Půl hodiny před půlnocí pak opustila společnost pizzerii a už jen ve čtyřech – kouč a tři ženy – zamířili do Bugsy῾s Baru. Hadamczikův harém budil závistivé úsměvy chodců okolo. V baru nevydrželi dlouho, s Lucií odjel trenér taxíkem k hotelu Expo, kde měl zaparkovanou audinu.

Z ní si vyndali věci a vyrazili do hnízdečka lásky. Jenže se zřejmě poškorpili, děvče cupitalo pár kroků za svým milým, jenž ji nechal minutku čekat před zabouchnutými dveřmi baráku.Pak i ona vklouzla do dveří...

Začalo to v Imperialu...

Podle několika zainteresovaných osob si začal Alois Hadamczik se svou mladinkou přítelkyní před čtyřmi roky. „Poprvé ji měl s sebou v Karlových Varech, kde ji přivedl do baru hotelu Imperial a posadil si ji na klín,“ prozradil Aha! zdroj z trenérovy blízkosti.

Tehdy v proslulém karlovarském hotelu bydlela hokejová reprezentace, která tam sehrála přípravu s Němci. A Hadamczik byl jejím koučem. Od té doby jej dívka doprovázela na mnoha akcích, dokonce s ním prý letos před MS byla i na inspekční cestě po NHL.

Naposledy spolu zašli v úterý na atletickou Zlatou tretru v Ostravě, kde mu do ní z legrace »dělal« Jaromír Jágr.

Jak mu Jaromír Jágr flirtoval se slečnou

Vyšel ven před pizzerii a telefonoval na všechny strany. Sukničkář Hadamczik se pokoušel zabránit tomu, aby se noviny s fotografiemi ze Zlaté tretry, kde byl s milenkou na tribuně, dostaly do rukou manželky.

V jednu chvíli ale roztál a komusi do telefonu vyprávěl: „Jarda mi šel po mladý, tak jsem ho okřik, ať jde do prd...,“ vyprávěl pobaveně historku, kterak se Jágr v hledišti pokoušel vtipkovat s jeho přítelkyní.

Aha! má snímky inkriminované situace z úterka. Hadamczik se baví s Jágrem na tribuně. Pak si odskočí, ale Jaromír nelení a už »valí klíny do hlavy« Lojzově kočičce. Inu, trenére, tohle je těžký soupeř...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.