Arnold Schwarzenegger: Vánoční fotka s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Arnold Schwarzenegger: Vánoční fotka s milenkou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ta nevěra mu začíná přerůstat před hlavu. Na herce Arnolda Schwarzeneggera (63) tvrdě dopadá milostné vzplanutí k rodinné služce Mildred Baenové (50), které skončilo v roce 1997 narozením syna.

Milenka se chlubí, že si Arnolda užívala víc než manželka, a filmový Terminátor se rozhodl prozatím odložit návrat před kameru, dokud se poměry neuklidní.

Před domem Baenové v kalifornském Bakersfieldu táboří malá armáda novinářů. Každý z nich si chce vyfotit chlapce (13), který herci jakoby z oka vypadl. Sama Baenová přilila benzin do ohně, když prohlásila, že trávila s Arnoldem víc času než jeho žena Maria Shriver (55).

Chodila prý v jejích šatech, s jejími šperky a milovala se s Arnoldem v jejich manželské posteli! Ironií osudu je, že když služebná otěhotněla, chodila pro rozumy ke své rovněž těhotné paní (nakonec rodily pět dnů po sobě!). A nic netušící Maria jí radila, jak bojovat s nevolností nebo kde nakoupit věci pro miminko... Jindy důvtipná Maria prohlédla až po 13 letech.

A Arnold všechno bez vytáček přiznal. Teď ho čeká rozvod a v něm bude jeho ženu zastupovat Laura Wasserová (42), která je postrachem všech hollywoodských nevěrníků...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.