Nevěrná Vilhelmová: Manžel se už odstěhoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nevěrná Vilhelmová: Manžel se už odstěhoval!

Pavel Čechák se odstěhoval od své man-želky Tatiany Vilhelmové.
Pavel Čechák se odstěhoval od své man-želky Tatiany Vilhelmové. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Je to zřejmě defi nitivní konec! Manžel Tatiany Vilhelmové (32) Pavel Čechák (34) se podle informací deníku Aha! koncem minulého týdne od nevěrné ženy odstěhoval. „V pátek opustil byt na Žižkově, který si manželé pořídili společně,“ prozradil deníku Aha! jeho dobrý kamarád. Vilhelmová a její zajíček Vojtěch Dyk (25) tak konečně mají volné pole působnosti.

Bylo jen otázkou času, kdy si podváděný Čechák sbalí svých pět švestek a opustí žižkovské bydlení. Tatiana to ovšem díky své zamilovanosti zřejmě ani nepostřehla. „Naše dětičky vyrůstají jak v bavlnce s maminkou a tatínkem, žádné války, žádné odchody,“ napsala totiž ve vyjádření deníku Aha!, přestože vztah s milencem Dykem už médiím oficiálně přiznala.

Vilhelmová má asi jiné starosti. Údajně shání letní domek za Prahou, kde chce dopřát klid a přírodu především svým dětem Františkovi (5) a Cyrilovi (3). „Hledá si domeček k pronájmu ve Velkém Újezdě, kde by kluci mohli řádit na zahradě. Asi chce strávit léto s Vojtou na venkově. Nerušeně a v klidu, aby měli od všech pokoj,“ dodává informovaný zdroj.



Přečtěte si
r.achel
6. 4. 2011 • 16:32

Tak pokud je Táňa,Vojtova andělská dívka,musí dávat pozor,aby jejich dítě nebylo po mámě .. No,ale vážně...myslím,že nejsou hloupí,nikdo přece neví jaké manželství Táňa měla a i ti co třeba vědí by se možná divili.Nemyslím si, že by se jen tak bezhlavě vrhla do dobrodružství.Ze skvěle fungujícího manželství neutíkají ani celebrity...si myslím

veselabublinka
6. 4. 2011 • 13:22

Co jinýho!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.