Tatiana Vilhelmová: Chce bydlet s Dykem, jenže... Co s dětmi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tatiana Vilhelmová: Chce bydlet s Dykem, jenže... Co s dětmi?

Vilhelmová a Dyk se spolu poprvé oficiálně ukázali na premiéře filmu Odcházení, v němž Tatiana exceluje.
Vilhelmová a Dyk se spolu poprvé oficiálně ukázali na premiéře filmu Odcházení, v němž Tatiana exceluje. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Ačkoli si mnozí myslí, že se herečka Tatiana Vilhelmová (32) chová jako zamilovaná puberťačka, která kvůli románku s Vojtou Dykem (25) zahodila dlouholeté manželství s Petrem Čechákem (34), opak je pravdou.

„Táňa měla s Petrem krizi, kterou by nejspíš překonali, jenže potkala Vojtu. Je to mezi nimi vážné, je šťastná, ale rodinná situace ji dost trápí. Řeší teď, zda se s Vojtou sestěhovat, nebo ne. Nechce totiž dětem dělat v hlavě zmatek,“ prozradil Aha! zdroj z okolí nového páru.

Vojta Dyk zálibou ve starších ženách proslul nejen v rámci svých rolí (Velmi křehké vztahy či Ženy v pokušení), ale i v reálu. „Mám rád starší ženy,“ svěřil se před časem. O sedm let starší Vilhelmová tak pro něj je to pravé ořechové.

„Vizuálně je krásný chlap, který má nádherný hlas. To je to, na co já slyším asi víc než na tu vizáž, svoboda v jeho hlase mě okouzluje,“ rozplývala se nad Dykem Vilhelmová už v jednom listopadovém rozhovoru.

Aniž by to kdokoli tušil, zrovna tehdy jejich vztah propukl naplno. „Dva měsíce to mezi nimi jiskřilo a teď spolu čtyři měsíce zcela vážně chodí,“ říká náš zdroj. „Oba se shodují, že takovou lásku ještě nezažili. Mrzí je, že ublížili okolí, ale nelitují toho, že opustili své dlouholeté partnery. Tráví spolu každou volnou chvíli,“ svěřil se jeden z jejich přátel.

Táňa už dokonce s milencem seznámila i syny Cyrila (3) a Františka (5). Byl to těžký krok a ještě těžší ji čeká. Musí totiž vyřešit otázku bydlení, protože společné soužití s Čechákem, otcem obou chlapců, už nepřichází v úvahu. A tak dojde na stěhování. Má ale bydlet s Vojtou?

„Bylo by jim spolu nejlíp a přáli by si to, ale Táňa se bojí o syny, kterým nechce dělat v hlavě zmatek. Musí si to ještě rozmyslet, protože už stěhování od tatínka pro ně bude těžké, a kdyby se s Vojtou po čase nedej bože rozešli, kluci by se tak museli loučit i s ním. A to Táňa nechce,“ vysvětluje zdroj.



Autor:  Nikol Klevcovová

Přečtěte si
lunatic
28. 3. 2011 • 00:58

zatím bydlet u tat'ky,aby nebyl sám - a je to

janyna
27. 3. 2011 • 16:55

a ví, co by vlastně chtěla? Chudáci děti. Ten její manžel působí seriozně, určitě líp než nevyzrálý Dyk.Však ona se ještě ráda k manžílkovi vrátí, až se Dykovi omrzí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.