Pohlreich zase v kurzu: Šéf se vrátí, Čápi s mákem končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreich zase v kurzu: Šéf se vrátí, Čápi s mákem končí!

Zdeněk Pohlreich se opět rozjel po českých hospodách.
Zdeněk Pohlreich se opět rozjel po českých hospodách. (TV Prima)

Štáb televize Prima v čele s nekompromisním šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem (53) se znovu rozjíždí po českých hospodách, kde budou vznikat nové díly populární kulinářské show »Ano, šéfe!«.

A zatímco o Pohlreicha je zájem, sexy Dominika Mesarošová a pornoherec Robert Rosenberg k televizím nepřitáhli. Pořad Čápi s mákem bude mít ve čtvrtek »derniéru«.

„Ano, mohu potvrdit, že jsem přerušili tuto show. Tento týden budeme vysílat poslední díl,“ řekla mluvčí Primy Jana Mrákotová. Za stáhnutím pořadu samozřejmě stojí velmi nízká sledovanost.

Obnovenou premiéru totiž ve čtvrtek sledovalo jen 428 tisíc lidí. „Je to rozhodnutí vedení televize,“ dodala Mrákotová. Pořad Ano, šéfe však kuchařskou show s celebritami nenahradí.

„Zatím však jen kastujeme hospody a vybíráme ty pravé,“ řekla mluvčí Primy. Zpracování kuchařské show zabere televizi několik měsíců, je tedy víc než jasné, že Pohlreich vtrhne na obrazovky nejdříve na podzim.



Přečtěte si
winterfreshka
8. 3. 2011 • 22:31

ve čtvrtečním díle Čápů nám baketa pookřeje a ukáže něco více-horu špeků,sádla a vyvěšených plácaček...fůůůůůj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.