Zdeněk Pohlreich: Sotva se rozvedl, chystá svatbu... se vdanou milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdeněk Pohlreich: Sotva se rozvedl, chystá svatbu... se vdanou milenkou!

Zdeněk a Zdeňka konečně spolu
Zdeněk a Zdeňka konečně spolu (Marek Pátek)

Po rozvodu Zdeňka Pohlreicha (53) se z jeho milenky Zdeňky (43) stala oficiální partnerka, a mohl se s ní tak veřejně pochlubit ve společnosti. Netajili se tím, že už plánují společnou svatbu...

Známý televizní kuchař svoji Zdeňku ukázal na křtu nového alba Dalibora Jandy v restauraci Havelák. Pohlreich tentokrát nepřišel kritizovat zdejší kuchyni, ale večer si užíval po boku své o deset let mladší partnerky. Doprovod jim dělali i jejich dva synové z předchozího vztahu.

"Jsem po boku Zdeňka štastná. Miluju ho. Je to skvělý chlap," rozplývala se paní Zdeňka. Jejich společný vztah má však stále jeden háček… "Ještě nejsem úplně rozvedená, ale už se to blíží. Od Zdeňka ale už přišla žádost o ruku a já řekla Ano. Až budu definitivně rozvedená, budu se vdávat znovu," prozradila Pohlreichova láska své budoucí plány.

Dalibor Janda mu nový vztah schvaluje. Deskou s názvem Já se přiznám se vyzpovídal ze svých nevěr. „To k muzikantskému životu prostě patří, kdybych mohl mít harém a bylo to legální, tak si ho rozhodně pořídím,“ pobavil přítomné Janda.

Křest jeho nového CD si nenechal ujít brankář Dominik Hašek ani Agáta Hanychová. Ta si společenské akce neodepře ani v pokročilém stádiu těhotenství.

„Těhotenství není nemoc, když se všechno dělá s mírou, je to v pořádku, s mírou kouřím i piju,“ svěřila se Agáta, jíž odvoz zajistila matka Veronika Žilková. Největší pozornost však vzbudili manželé Krampolovi, kteří přivedli i svého jorkšíra s nalakovanými drápky…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.