Najdi 10 rozdílů? Slovenský Pohlreich je Čech Jarda Žídek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Najdi 10 rozdílů? Slovenský Pohlreich je Čech Jarda Žídek!

Zdeněk Pohlreich a Jaroslav Žídek
Zdeněk Pohlreich a Jaroslav Žídek (TV Joj, TV Prima)

Megaúspěch pořadu Ano, šéfe! na obrazovkách české televize Prima přiměl její »bratrskou« stanici Joj vydat se stejnou cestou.

A tak měl v pondělí premiéru slovenský »šéf«, jímž je ovšem Čech! Televize si plácla s úspěšným českým šéfkuchařem Jaroslavem Žídkem (40), jenž se Zdeňkovi Pohlreichovi (53) neskutečně podobá!

Tedy, on se o to nepokrytě snaží! A nemluvme o jeho vizáži; hlavu holou jako koleno má už léta... Žídek se ale i za hlavu chytá stejně teatrálně jako jeho slavnější kolega a snaží se házet i podobně obhroublé hlášky. V těch chvílích však působí křečovitě, protože založením bude spíš kamarádský dobrák než kruťas...

„Mně ani nepřišlo, že by mě napodoboval. Každý to děláme po svém, jak nejlíp umíme. Jaký bude mít u diváků úspěch, ukáže až čas,“ obhajoval svého konkurenta Pohlreich. „Jarda je odborník, určitě si Slováci zvolili dobře,“ dodal.

A Žídek je v oboru vážně kapacita! V pražských restauracích Kampa Park nebo Barock vařil mnoha prezidentům, ministryni zahraničí USA Hillary Clintonové, herci Kevinu Costnerovi nebo Bonovi Voxovi ze skupiny U2. Už několik let pak šéfuje několika luxusním restauracím v bratislavském Erdödyho paláci a už třikrát po sobě shrábl titul šéfkuchař roku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.