Neckář po kolapsu! První foto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neckář po kolapsu! První foto!

Zpěváka veze zřízenec na vozíku na vyšetření.
Zpěváka veze zřízenec na vozíku na vyšetření.  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Alexander Malachovský, ČTK)

Zdravotní stav zpěváka a herce Václava Neckáře (67), který ve čtvrtek zkolaboval, se zlepšil.

„Je ve stabilizovaném stavu, dostává standardní léčbu,“ řekl Aha! Neckářův bratr – hudebník a skladatel Jan Neckář (62).

Představitel železničáře Hrmy z filmu Ostře sledované vlaky vypadá na fotografiích velmi unaveně. Zřízenec Všeobecné fakultní nemocnice zrovna vezl Neckáře na vozíku na vyšetření. Těch čeká Václava ještě několik, a proto zůstane ve špitálu celý víkend.

Jaké problémy zpěváka do nemocnice přivedly, není stále jasné. Byla to lehčí mozková mrtvice nebo infarkt? „Nemělo by to být nic závažného,“ nechtěl nám více říci bratr Jan s tím, že Václav se chce co nejdříve vrátit na koncertní pódia. Chystá se vystoupit od 14. března na třech koncertech na východním Slovensku.

Předávkoval se?

Kolaps mohlo způsobit předávkování léky, které Neckář bere po mrtvici v roce 2002. Shodují se na tom lékaři i zpěvákův manažer Aleš Trdla. „Pokusíme se mu upravit léky tak, aby se tzv. netloukly. Je možné, že právě to mohlo být příčinou jeho stavu,“ sdělil Aha! jeden z lékařů.

„Bylo to asi jedno s druhým – únava, stres a špatné užívání léků,“ prozradil nám Neckářův manažer Trdla. Zpěvákovi, který má od kolapsu vypnutý telefon, bylo zle už ve čtvrtek ráno. Trápilo ho brnění a bolest v ruce. Byl také unavený a nevyspalý. Den předtím se v Brně zúčastnil festivalu Cinema Mundi.

Neckářova manželka:

Aha! se podařilo spojit s Neckářovou manželkou Jaroslavou Žlábkovou (70). Sama má mnoho let nemocné srdíčko a kolaps jejího muže ji tak hodně sebral.

Můžeme se zeptat, jak je vašemu manželovi?

„Za chvíli za ním jede můj syn, ten bude vědět více...“

Je pravda, že už je panu Neckářovi lépe?

„Ano, je mu rozhodně lépe! Co se mu přihodilo, bude jasné až po všech vyšetřeních.“

Takže bude v nemocnici přes víkend?

„Ano, výsledky vyšetření se dozví v pondělí. Děkuji za zájem o mého muže, nashledanou...“

Přečtěte si
doja
6. 3. 2011 • 08:36

Tak on je na vozejku, ale chce 14. března na tři koncerty na Slovensko. Mně zaráží, jak si lidi neváží zdraví. Měl by být v klidu a nabírat síly ne?? Navíc já bych ani na takový koncert nešla, nedovedu si vůbec představit, jak tak nemocný člověk bude zpívat atd. Čekala bych, že se každou chvíli sesype. To samé platí i o paní Jiráskové. Místo aby si šetřila zbytky zdraví, hraje za každou cenu. Ale je to příjemný zážitek pro diváka????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.