Václav Neckář: Přežil jsem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Neckář: Přežil jsem!

Neckář se po propuštění z nemocnice cítil dobře a těší se na své slovenské turné.
Neckář se po propuštění z nemocnice cítil dobře a těší se na své slovenské turné. (Aha! – Martin Přibyl)

Zpěváka Václava Neckáře (67) včera v poledne propustili z nemocnice na Karlově náměstí, kde byl od čtvrtka hospitalizován s podezřením na mrtvici.Ta se naštěstí nepotvrdila a zpěvák byl odpoledne v tak dobré formě, že vyšel před svůj dům zapózovat pro čtenáře deníku Aha!

V nemocnici si ho po čtyřech dnech hospitalizace vyzvedl jeho syn Václav Neckář mladší. Vyšetření jednoznačně prokázala, že se nejednalo o domnělou mrtvici, kvůli které byl ve čtvrtek Neckář převezen sanitkou.

Šlo o kolaps z únavy a špatného užívání léků. Nic tedy nebránilo tomu, aby byl propuštěn do domácího ošetřování. Odpočívat ale bude Neckář jen týden. „Od čtrnáctého do šestnáctého března budeme na Slovensku na turné. Věřím, že to Vašek zvládne, moc se na to těší,“ prozradil jeho manažer Aleš Trdla.

Není to ale pro nemocného Neckáře velké riziko, vyrazit po kolapsu na takovou akci a ještě takovou dálku?

„Samozřejmě to bude za situace, že se na to Vašek bude cítit. Turné je sice dlouhodobě nasmlouvané, ale zdraví je přednější. Sám Vašek ale řekl, že to rozhodně zvládne. Řídit nebude, po cestě bude odpočívat, a jsou to jen tři koncerty,“ dodal jeho manažer Trdla.



Přečtěte si
Shelby16
7. 3. 2011 • 18:32

Ještě poznámka: Tito pseudo umělci (Rolins, Mareš ap.) narozdíl od skromného a přátelského Neckáře, si honějí své ego pomocí luxusních vozů a každému dávají najevo, že jsou nadlidi... přitom jsou ubohý

Shelby16
7. 3. 2011 • 18:27

aby mu to ještě dlouho zpívalo, ale hlavně se šetřete ! Na panu Neckáři oceňuji, že se chová přirozeně a přátelsky a není arogantní a povýšený, jako jiní "umělci" (viz. Dara Rolins, Leoš Mareš a podobní ksidlové...)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.