Porotkyně Osvaldová: Do SuperStar bych rozhodně nešla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Porotkyně Osvaldová: Do SuperStar bych rozhodně nešla!

Osvaldová: Být porotcem, to ano, ale soutěžit v žádném případě...
Osvaldová: Být porotcem, to ano, ale soutěžit v žádném případě... (Aha! Alexandr Malachovský)

Porotcovská stálice SuperStar Gábina Osvaldová ví, že to soutěžící nemají jednoduché. Sama by do takové soutěže prý nešla.

Z letošní poroty Česko-Slovenské SuperStar nemá nikdo větší zkušeností z takových druhů soutěží než Gábina Osvaldová. Možná i proto by se nikdy do podobné show nepřihlásila. „Rozhodně bych do SuperStar nešla,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Aha!Tv. Porotci umí totiž být na soutěžící velice drsní a nejednou jsou příčinou krokodýlích slz. „Musela jsem zapomenout, jaké to je říkat nepříjemné věci lidem o očí. A snažila jsem se vybavit, jak krásné je někomu říct, že fakt něco umí,“ vypráví známá textařka, jak se připravovala na letošní ročník SuperStar.

A zatím se tento rok v SuperStar podle Osvaldové ještě neobjevil nikdo, kdo by ji svým výkonem nějak uchvátil. „Čekám, že někdo pořádně překvapí. Zatím mi ale nikdo dech nevyrazil, snad jen Hvězdná pěchota,“ vtipkuje. „Ale nechci vstávat nadšením u každého dojemného příběhu,“ dodává porotkyně.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.