Zamilovaná Kateřina Průšová: Lásku vystavuje na odiv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaná Kateřina Průšová: Lásku vystavuje na odiv!

Kateřina Průšová a David Martínek se na horách vystavovali slunci i fotografům.
Kateřina Průšová a David Martínek se na horách vystavovali slunci i fotografům. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Miliony podnikatele Vladimíra Konvalinky (33) ani život v přepychu jeho exmanželce, modelce Kateřině Průšové (27) štěstí nepřinesly.

Jejich vztah vzal po pár letech za své. Zato s grafikem Davidem Martínkem je kráska šťastná a vůbec jí nevadí, že nemá peněženku naditou zlatými kreditními kartami.

„S Davidem máme za sebou parádní víkend na horách. Strávili jsme ho na chatě Výrovka, odkud je úžasný výhled. Moc jsme si užili i noční výpravu na Luční boudu, kam jsme se vydali kvůli koncertu kapely NightWork,“ nechala se slyšet Průšová, která si podle svých slov na horách vždycky nejlépe odpočine.

„Jezdím sem pravidelně a hlavně ráda, sjezdové lyžování miluju, ale tenhle víkend jsme spíš chodili na procházky, ale i tak jsme si ho parádně užili,“ dodala Průšová, která po boku Martínka úplně září. A ráda se tím pochlubí exmanželovi natruc...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.