Misska Kateřina Průšová exkluzivně o rozvodu: Manžel mě podváděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Misska Kateřina Průšová exkluzivně o rozvodu: Manžel mě podváděl!

Za odchodem Kateřiny Průšové stojí nevěra, manžel ji podváděl. Sešli  se na křtu kalendáře a objasňovali si pár věcí.
Za odchodem Kateřiny Průšové stojí nevěra, manžel ji podváděl. Sešli se na křtu kalendáře a objasňovali si pár věcí. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Modelka Kateřina Průšová (26) už nevěří ve šťastné manželství s králem vrakovišť Vladimírem Konvalinkou (32)! Proč se od něj vůbec odstěhovala? „Nevážil si mě,“ prozradila exkluzivně deníku Aha! modelka, která si teď užívá doslova královský život. „Scházím se s frajery, ale dokud budu vdaná, nebudu mít žádný oficiální vztah,“ dodala Průšová, která už přiznává i to, že jí byl manžel často nevěrný…

„Jsme spolu pět let a je mi líto, jak to dopadlo. To víte, že se nechci rozvádět, mít v občance rozvedená... Ale já nevím.... Možná jsme měli mít dítě a mohl být klid. On se z toho všeho Vláďa trochu pomátl,“ řekla deníku Aha! Průšová v úterý večer na křtu kalendáře, kde se objevil i zhrzený manžel Vladimír. Ten vpodvečer bez vědomí své ženy vydal prohlášení, že jsou od sebe. Zapomněl však uvést důvod, proč ho manželka opustila.

„Každý máme jiný pohled na soužití v manželství, v tuhle chvíli v tom máme oba zmatky. Ale Vláďa ze mě dlouho dělal okurku. Každý ví, jaký je...,“ nechtěla dál pokračovat Průšová, která se zapřísahala, že rozhodně nebude na manžela házet špínu.

Pravdou však je, že se Vladimír tahal po barech a noci trávil ve společnosti zcela jiných lidí než své manželky. „Chodil s holkama do baru, věděla to celá Praha a pak už i Kateřina. Dost ji zostudil,“ tvrdí jeho blízcí kamarádi.

Po čase vše došlo i jeho ženě, a tak neváhala, sbalila si kufry a odstěhovala se do svého bytu na pražských Vinohradech. Kdyby přeci jen došlo na rozvod, manželé mají vše ošetřeno předmanželskou smlouvou. „Máme to ohraničeno určitými mantinely, vše by vyřídili naši právníci, aniž by se to muselo řešit u soudu. Je to nastavené tak, aby s tím nebyl u rozvodu problém,“ prohlásila modelka, o kterou se teď zajímá spousta mužů.

„Vím, že se hovoří o jistém Davidu Martínkovi, ale já si to teď užívám, chodím s kamarády na večeře, do kina, prostě jen tak. Dělá mi to dobře, konečně si mě někdo váží,“ dodala Průšová, která jako by chtěla manžela pořádně vytrestat. Aby si uvědomil, o co vlastně přišel.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.