Ochrnutý Muž roku Martin Zach: I na vozíku chci být elegán | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: I na vozíku chci být elegán

Martin Zach si dává na stylu oblékání záležet.
Martin Zach si dává na stylu oblékání záležet. (Tree of Life)

Muž roku za rok 2009 Martin Zach je již více jak rok upoutaný na invalidní vozík. Ani to mu ale zatím nebrání v tom, aby dbal na elegantní oblečení.

„Rozhodně mi není jedno, co mám na sobě. Jsem duší sportovec, takže preferuju spíš tento druh oblečení. Ale zase vím, že když se účastním nějaké společenské akce, která vyžaduje oblek, tak nemohu přijet v džínách a mikině,“ říká Zach. Svou zálibu v módě potvrdil i na otevíračce butiku Tombolini v pasáži Filadelfie v Praze. „Je to italská móda, která se mi líbí. Mají hlavně krásné obleky,“ pochvaloval si Martin, který mezi regály projížděl i se svou přítelkyní Nikolou. „Martin se nepřizná, ale na svůj zevnějšek dbá,“ práskla svého přítele pohledná brunetka.

Nová italská móda okouzlila i missku Kateřinu Průšovou. „Italové jsou asi nejelegantnější národ na zemi. Strašně na sebe dbají, což jsem poznala v době, kdy jsem v Itálii pracovala. Češi mají pověst trochu opačnou, tak snad nám tenhle obchod s módou pomůže tu pověst trochu vylepšit,“ doufá Průšová. Ta prý při nejbližší příležitosti do obchodu zavede i svého současného přítele Davida Martínka. „On se sice obléká s velkým vkusem, ale vždycky je prostor pro nějaké zlepšení,“ smála se Průšová.



Autor:  red

Přečtěte si
verajc
2. 9. 2011 • 13:57

Co Vám udělal, jaký syn miliardáře-kde jsi na to ty magore přišel.Ano on bude mužem roku do konce života,zatím tam lepší nebyl.Ostatní mu nesahají po kotniky.

lukreciaborgia
31. 3. 2011 • 09:35

Je to synáček miliardáře,má luxusní auto přizpůsobené sobě,téměř na míru,lítá po Alpách,Dolomitech lyžovat,byl v létě u moře a jiní jsou rádi,když se na ně udělá sbírka,aby měli aspoň na vozík.Proč se sponzoruje jenom jeden vozíčkář?????

jajakoon
31. 3. 2011 • 09:20

To ten člověk bude do smrti mužem roku? Chudáci ostatní, dočkají se vůbec?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.