Ochrnutý Martin Zach: Znovu na lyžích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ochrnutý Martin Zach: Znovu na lyžích!

Fotografie
Fotografie (internal)

Lyže se mu staly osudnými, a on už je zase pokouší. Ochrnutý Muž roku Martin Zach (25) se o víkendu znovu »postavil« na dřevěná prkýnka.

„To byla další věc, po které jsem toužil. Chtěl jsem se vrátit tam, kde jsem začínal, a to jsou lyže,“ řekl deníku Aha! šťastný Zach, který ve Vrchlabí vyzkoušel duální lyžování.

Potřeboval samozřejmě speciální vozík na skluznicích a opěrné hůlky. „Stálo mě to 65 tisíc,“ přiznal ochrnutý model a v současné době i redaktor barrandovských VIP zpráv.

„Zatím jsem jezdil jen s instruktorkou SKV Praha a musím říct, že to pro mě bylo velmi fyzicky náročné. Je potřeba ještě hodně trénovat. Jednou bych chtěl totiž sjíždět kopce úplně sám, ale na to zatím nemám,“ smál se Martin. Na sjezdovce strávil tři a půl hodiny.

„Vždycky jsem byl vášnivý lyžař a ani to, co se mi stalo, mě neodradilo od toho, abych znova vyzkoušel lyže,“ dodal Muž roku, který si ochrnutí dolní části těla zavinil sám při skoku na vodních lyžích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.