Marcela Březinová: Mám nové kozy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marcela Březinová: Mám nové kozy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Marcela Březinová (50) se na charitativní akci Večer pro dobrou věc pochlubila novými kozami. Přišla k nim bezbolestně. Nemusela totiž podstoupit plastickou operaci, ale pořídila si dva nové zvířecí přírůstky.

Nová prsa by u Březinové, která se v minulosti odhalila pro erotický časopis, nebyla velkým překvapením. Zpěvačka však svou hlášku později uvedla na pravou míru a upřesnila, že její nové kozy jsou k vidění ve chlévě. „Opravdu, musím jim vymyslet jména,“ dodala Březinová.

Do farmaření se zamiloval i herec Láďa Kerndl (65). Rád by si pořídil chatu v Bulharsku. Tuto zemi si totiž zamiloval při natáčení filmu Ostrov sv. Heleny. „Jsou tam levné pozemky, tak bych se tam rád zabydlel a udělal si tam letní sídlo,“ svěřil se Kerndl.

Součástí Večera pro dobrou věc byl i křest DVD filmu Bastardi, jehož se ujal scenárista a představitel hlavní role v jedné osobě Tomáš Magnusek (26). Kmotry DVD se stali loňská Česká Miss Jitka Válková (19), zpěvačka Olga Lounová (30) a pořadatel charitativní akce David Novotný. Válková má po spolupráci s Karlem Vágnerem zálusk na další duet. Nejraději by si zazpívala s Davidem Kollerem nebo Lucií Bílou.

Na dobročinném večeru, který postiženým dětem zajistil výtěžek ve výši 86 379 Kč, nebyla o celebrity nouze. Do Jaroměře dorazily i zpěvačky Naďa Urbánková (71) a Míša Nosková (28) či politička Jana Bobošíková (46). Nechyběl ani Muž roku 2009 Martin Zach (25), který se zhostil role moderátora.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.