Marcela Březinová: Vjela si do vlasů s Finkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marcela Březinová: Vjela si do vlasů s Finkovou!

Marcela Březinová a Daniel Rous
Marcela Březinová a Daniel Rous (Aha! – Petr Novotný)

Teprve podruhé se na obrazovkách České televize objevila pěvecká soutěž »Duety …když hvězdy zpívají«, a mezi porotou a soutěžními páry už se strhla hádka! Zpěvačka Marcela Březinová (48), která měla v zácviku herce Daniela Rouse (48), se pustila do porotkyně Lindy Finkové (41)! „Zamýšlím se nad tím, do jaké míry je porota nezávislá a nakolik je ovlivněna,“ obvinila Březinová Finkovou.

„Březinovou znám, vůbec mě to u ní nepřekvapuje. Svědomí mám čisté, nikomu nenadržuju. Jsem překvapená, že je někdo naštvaný na porotu jen proto, že vypadnul,“ řekla Aha! Finková.

Linda Finková

Nakonec se porota shodla na tom, že Březinová vlastně svého »žáka« Rouse pohřbila. „Vybrala si písně, ve kterých se předvedla hlavně ona. Předváděla sebe a na Daniela zapomněla. Tím ho samozřejmě zničila. Neuvědomila si, že to, co sedí jí, nemusí sedět jemu. To byl opravdu špatný výběr písně,“ shodli se porotci, kteří byli v sobotu o poznání přísnější než ve startovacím kole minulý týden.

Snad jeden z nejlepších výkonu naopak podle poroty předvedli misska Zuzana Jandová s Petrem Kotvaldem, sportovní komentátor Vojtěch Bernatský s Petrou Janů a Jana Boušková s Tomášem Traplem. Miláčky publika jsou zase Pavel Zedníček, který během večera sbíral gratulace k šedesátinám, s pěveckou partnerkou Radkou Fišarovou. Příští týden si »dueťáci« rozeberou písně z hudebního žánru rock a country.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.