Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Krásku sbalil v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Krásku sbalil v léčebně!

Krásná Nikola Martinovi pomáhá v každodenních činnostech.
Krásná Nikola Martinovi pomáhá v každodenních činnostech. (ČTK – Alexandra Mlejnková)

Přesně před rokem, den po vítězství v soutěži pánské krásy Muž roku Martin Zach (25) ochrnul od pasu dolů po nešťastném pádu do vody. A i když je na vozíku, během vyhlašování vítězů nového ročníku představil svou lásku, osmnáctiletou Nikolu Hrubou!

„Každou středu jsme v léčebně v Kladrubech měli tanečky. Tam jsme se před půl rokem seznámili,“ chlubil se během galavečera kolegům ze soutěže pyšný Martin, zatímco Nikola přiznala, že ji dostaly přítelovy uhrančivé oči.

Zachova slečna, která studuje druhým rokem střední školu hotelnictví a turismu, je opravdu výstavní kus. Svému částečně nepohyblivému příteli vydatně pomáhá, jeho handicap je ale nijak neomezuje, a tak často jezdí na výlety. Už se dokonce zúčastnili automobilového závodu. Po vyhlášení výsledků Muže roku dokonce spolu byli i na diskotéce.

„Niki má zlaté srdce, Martinovi opravdu hrozně pomáhá v životě i léčbě. I díky ní si posílil víru v to, že jednou zase bude chodit,“ řekl Nedělnímu Aha! pořadatel »pánské miss« David Novotný.

Z výtěžku z Muže roku dostal Martin Zach téměř 30 tisíc korun na nákup speciálního invalidního vozíku.

Martin Zach poznal svou dívku díky její mamince, která pracuje v kladrubské léčebně.

Letošní vítěz Muže roku Jan Hájek (29) z Břeclavi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.