Dara Rolins po návratu z USA: První upřímný úsměv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins po návratu z USA: První upřímný úsměv!

Fotografie
Fotografie (internal)

První dny po návratu z USA, kde byla přes dva měsíce, trávila Dara Rolins (38) praním a vybalováním kufrů!

„Bylo jich asi sedm, až jsem si říkala, že to příště pošlu kontejnerem,“ usmívala se zpěvačka, šťastná, že je na nějaký čas zpátky doma.

Při vybalování se prý po dlouhé době poprvé od srdce rozesmála. „Mimo výhodně nakoupených hadříků v povánočních slevách tam totiž byly hlavně vánoční dárky pro Lauru. Plyšáci, hračky všech druhů a rozměrů a také koloběžka,“ kroutila hlavou Dara s tím, že si ani nevšimla, kolik toho v Los Angeles a na Havaji za tu dobu nahromadila.

Včera pak mimo jiné uspořádala setkání Laury se stejně starou dcerkou své manažerky Evy Skallové. „Holky se na sebe těšily, jsou na sebe zvyklé,“ říká Dara, která si už od své sestry Jany vyzvedla i psa. „Opět jsme všichni pohromadě, stýskalo se mi,“ dodala zpěvačka, která zítra poprvé po dlouhé době vystoupí na veřejnosti. Bude totiž moderovat soutěž Kadeřník roku 2010. A deník Aha! bude u toho!

Přečtěte si
pavucinka
22. 1. 2011 • 15:24

Tolerance asi někdy nemístná. Už by neměla zpívat.....možná, kdyby byla operní pěvkyně, ale její písničky jsou rozjívené a nevhodné. Jak může divák uvěřit, ,že život je tak bezstarostný a šťastný,jak Dara v písničkách demonstruje...povrchní přístuop ik životu, nezodpovědnsot, i toí by chtěl precedens, neuj ti žháři zž Vítkova.....

solemija
22. 1. 2011 • 11:23

Je to pěkná fraška, cestuje si do Ameriky, hlavně to musí oznámit všem novinám, jak jede svůj smutek po nehodě si léčit do ciziny. Kam si má jet léčit smutek rodina pána, kterého zabila? Jezdí jako blázen, 180 km, to je rychlost moje, jak sama říká. Při nehodě jela jako blázen, najala si právníky, ať to za ní vyřeší. Kdyby se to stalo jí, nebo její rodině, hned by se to řešilo jinak.

illis
22. 1. 2011 • 10:53

šťastný úsměv její dcery, u oceánu se jí líbí. Naše dcery u oceánu zatím nebyly, ale rozhodně byly šťastné u českých rybníků a slovenských jezer. K moři jsme je také vzaly, ale nemyslím si, že by překypovaly štěstím, protože další léto chtěly na Slovensko. U Dariny je to spíše možnost nakupování v USA, sama přiznala, kolik vezla zpátky kufrů a jestliže platila 700 dolarů za nadváhu, tak těch hadříků muselo být požehnaně. Ona žije v úplně jiném světě. Pronajatý dům na Vyžlovce, pronajatý dům v Šárce, byla u začátku stavby Matějova domu. Havárie, která ji poznamenala, ať to dopadne, jak to dopadne. Jisté je, že v důsledku nehody zemřel člověk. Srazila ho svým silným vozem a to je prostě fakt. A protože se Lauře u oceánu líbí, tak si myslím, že tady tak často zůstávat nebude. Přijede na akci, pár set tisíc ji zabezpečí na pár měsíců, přiletí na další akci a tak stále dokola.

alenkaa
22. 1. 2011 • 10:48

snad ne,vždyť vozí pořád sebou dceru,tak si bude dávat snad už bacha?

hu11
22. 1. 2011 • 09:58

ujetá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.