Gavriely nemůže chodit! Pochroumaná moderátorka! Kvůli psovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gavriely nemůže chodit! Pochroumaná moderátorka! Kvůli psovi...

Martina Gavriely na tancování mohla zapomenout.
Martina Gavriely na tancování mohla zapomenout. (Aha! – Martin Hykl, David Kudrát)

Český Aspen, jak se přezdívá Špindlerovu Mlýnu, zažil další bujarou párty! Do Krkonoš se sjely známé tváře zařádit si na každoroční koncert skupiny MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Ten se do toho opět opřel a dostával diváky do pořádného varu.

Jediný, kdo nemohl »trsat«, byla moderátorka VIP zpráv TV Prima Martina Gavriely (32), která si hýbla plotýnkami při zvedání svého psa přezdívaného Guru. „Trošku jsem neodhadla síly a chtěla se pomazlit se štěňátkem retrívra. A ruplo mi v zádech. Teď se sotva pohnu,“ přiznala deníku Aha! Gavriely.

Na párty nemohla chybět ani silikonová kráska Vlaďka Erbová (29) se svým přítelem, fotbalistou Tomášem Řepkou (36) či zpěvačka Šárka Vaňková (23), která přivedla svého nového, o generaci staršího přítele. Je jím podnikatel Petr Jelínek, který randil i s Vendulou Svobodovou!

Vyhodila si plotýnky, bolavá záda jí zpevňuje bandáž.

Za zdravotní problémy může dovádění se psem.

Rozjetý Macháček. Fóry jen sršel, za opasek si třeba zastrčil zapalovač.

Vaňková po Svobodové. Šárka Vaňková nemohla spustit oči ze svého staršího přítele Petra Jelínka, který v minulosti randil i s Vendulou Svobodovou.

Neskrývají se. Vlaďka Erbová si užívá toho, že konečně nemusí skrývat svého přítele Tomáše Řepku.

Missky kam se podíváš... Bývalý pražský radní Milan Richter přijel s misskou Kristýnou Lebedovou. Ta se pochlubila ztmavenými vlasy.

Dříve.

Vladimír Konvalinka manželství s misskou Kateřinou Průšovou defi nitivně pohřbil. Ve společnosti se ukazuje s další účastnicí soutěže Adelou Vartovou.

Kateřina Průšová dříve.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.