Partyšová, Průšová a Gavriely: Královny svahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová, Průšová a Gavriely: Královny svahu!

Gábina Partyšová - Její syn Kristián je na lyže ještě malý, proto raději zvolili boby.
Gábina Partyšová - Její syn Kristián je na lyže ještě malý, proto raději zvolili boby. (Aha! – Martin Hykl)

A pak že obrážejí jenom večírky...

Moderátorky Gábina Partyšová (32) s Martinou Gavriely (32) a modelkou Kateřinou Průšovou (27) kromě obrážení večírků a společenských akcí stíhají i jiné věci – například lyžování. A nutno říct, že na svahu jim to jde opravdu skvěle!

„Lyžování miluju. Kdykoli můžu, vyrážím s dětmi na hory, kde se všichni pořádně vyřádíme,“ nechala se slyšet Gavriely, která do Špindlerova Mlýna dorazila se synem Antoniem (7) a dcerou Jessikou (9). „Naštěstí mám skvělou průpravu, protože jsem před lety závodně lyžovala,“ pochvaluje si moderátorka primáckých VIP zpráv.

Na svahu je jako doma i Kateřina Průšová, která lyžuje od dětství a podobně jako Gavriely by jen těžko našla konkurentky, které jsou si na lyžích jistější. I ona ale občas narazí. „Chtěla jsem předvést parádní kousek, ale najela jsem na nějaký hrbol a skončila na zemi,“ smála se Průšová.

Užít si zimních radovánek vyrazila i Gábina Partyšová se synem Kristiánem (3). Ten je na lyže ještě malý, a proto s ním moderátorka sjížděla kopec alespoň na bobech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.