Pohlreich: Žádné vole, žádná pr*el... Kdo si odnese »krvavý« milion? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreich: Žádné vole, žádná pr*el... Kdo si odnese »krvavý« milion?

Zdeněk Pohlreich se představil roli Superšéfa.
Zdeněk Pohlreich se představil roli Superšéfa. (TV Prima)

Včera večer odstartovala na Primě očekávaná kuchařská reality show Na nože! v čele se »šéfem« Zdeňkem Pohlreichem (53). Na vítěze čeká celý milion. A kvůli němu jsou mnozí soutěžící ochotní riskovat svoje zdraví!

Nezbývá než doufat, že dvanáctka semifinalistů, která vzešla ze čtyřicítky amatérských a profesionálních kuchařů, podepsala hodně výhodnou pojistku. V soutěži, kde na ně bude dohlížet přísný šéf Pohlreich, totiž dost často poteče krev.

„Začali jsme zdánlivou banalitou, jakou bylo krájení cibule a mrkve. Sedmadvacet lidí se řízlo, a dokonce nechyběli ani experti, co se pořezali do ruky, ve které měli nůž,“ popisoval Pohlreich.

Ten podle očekávání nikoho nešetřil, i když na rozdíl od pořadu Ano, šéfe! výrazně omezil sprostá slova (např. vole a pr*el), kterými pravidelně dráždil Radu pro televizní a rozhlasové vysílání. Spolu s ním o osudu dvanácti soutěžících rozhodují jeho poradci, gastronomický expert Roman Vaněk a autorka kuchařek a odbornice na společenské chování Eva Filipová.

Na krájení cibule ztroskotal nejeden soutěžící.

V prvním díle tekla krev – a nebylo jí málo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.