Zpěvákova starost - Trápil se kvůli nádoru fenky Chiary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvákova starost - Trápil se kvůli nádoru fenky Chiary!

Petr Muk  přišel  na pohřeb  zavražděného Václava Kočky mladšího s manželkou. Nikdo tehdy netušil, že za necelé dva roky půjdou na pohřeb jemu.
Petr Muk přišel na pohřeb zavražděného Václava Kočky mladšího s manželkou. Nikdo tehdy netušil, že za necelé dva roky půjdou na pohřeb jemu. (Aha! – Karel Kopáč)

Zesnulého Petra Muka (†45) trápilo mnoho věcí, kvůli nimž upadal do těžkých depresí. Poslední dobou mu ale vrásky na čele způsobovala zejména starost o fenku Chiaru, které po nedávném operativním odstranění rakovinových nádorů Muk objevil další bulku. „Je to pro mě tak silný zážitek, že o tom mám na albu dokonce píseň,“ přiznal Muk pár dní před smrtí.

..

Pětiletá Chiara byla zpěvákovou společnicí i vrbou, která ho často doprovázela na rozhovory a pracovní schůzky. Před časem ale fenka musela absolvovat operaci, při které jí lékaři odstranili několik malých nádorů. „Petr z toho byl doslova zničený, Chiara pro něj byla právoplatným členem rodiny,“ prozradil Mukův blízký přítel. Jen pár dní po operaci ale zpěvák na Chiařině těle objevil další bulku. „Měli jsme s manželkou obavu, co nám doktoři po operaci řeknou. Naštěstí to byla dobrá zpráva, nádor se zachytil včas a byl odstraněn. Tu novou bulku, kterou jsem objevil, s doktory sledujeme,“ řekl Právu skleslý Muk. Toho tato událost ovlivnila natolik, že o ní zpívá píseň na svém novém albu V bludišti dnů, jež vyšlo v pátek. „Na tu písničku se psal znovu text. Operace psa byl pro mě tak silný zážitek, že jsem svého textaře Honzu Dvořáka poprosil, aby původní text odložil a napsal nový. Popisuje pocity, které jsem tenkrát měl,“ dodal ještě Muk hladě svou milovanou Chiaru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.