Liz Taylor, legendární Kleopatra - 100 operací za 25 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Liz Taylor, legendární Kleopatra - 100 operací za 25 let!

Dnes už se herečka může pohybovat jen na vozíku.
Dnes už se herečka může pohybovat jen na vozíku. (ČTK)

Ani nesnesitelné bolesti krku nepřinutí herečku Elizabeth Taylor (78), aby šla znovu »pod kudlu«. Představitelka slavné egyptské královny Kleopatry řekla rodině, že už by operaci nesnesla a chce dožít bez dalších zákroků.

„Jsem v nemocnicích častěji než doma,“ posteskla si kdysi herečka. Seznam jejích neduhů je opravdu obrovský. Jen záda jí operovali už pětkrát a loni podstoupila náročnou operaci srdce, které bylo příliš slabé na to, aby dokázalo řádně udržovat krevní oběh. S bolavým krkem už byla letos třikrát upoutána na nemocniční lůžko. „Ráno má takové bolesti, že není schopna zvednout hlavu,“ říkají přátelé.

Jde přitom o celoživotní trápení spojené se zraněním při pádu z koně ve dvanácti letech během natáčení filmu »O velkou cenu«. Ten ji proslavil i navždy zdravotně poznamenal. Když se letos 27. února dožila 78 let, propadla Elizabeth naprosté beznaději. V depresi se uzavřela před světem a narozeniny oslavila sama, pokud lze vůbec deprimující samotu nazvat oslavou. Loni v červnu ji silně zasáhla smrt přítele Michaela Jacksona (†50), odešli i slavní herečtí kolegové. Liz Taylor hrozí, že zemře v osamění jako poražená egyptská vládkyně, kterou kdysi tak perfektně ztvárnila.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.