Speciál Aha! Milostné aféry celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Speciál Aha! Milostné aféry celebrit!

Ani dvacetiletý věkový rozdíl milencům nevadí, jsou stále spolu.
Ani dvacetiletý věkový rozdíl milencům nevadí, jsou stále spolu. (Aha! – A. Malachovský, D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, M. Pekárek, M. Přibyl, P. Novotný, ara)

Vztahy v českém showbyznysu jsou podobné břečťanu – jsou neuvěřitelně propletené a složité. Hvězdy si své partnery různě vyměňují, ani nevěra není vzácným jevem. Zajímá vás, kdo s kým se snažil skrývat před veřejností a kdy a jak to prasklo?

Jan Šťastný a Barbora Petrová

Jak to prasklo: Proutník z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě Jan Šťastný potvrdil, že je pořádným záletníkem i v soukromí. Kvůli jeho věčným avantýrám ho před časem opustila manželka Lenka (50), on ale honí sukně dál. Poslední »obětí« hereckého playboye, který už se nechal přistihnout s kolegyněmi Markétou Plánkovou (31) či Veronikou Novou (24), se stala další mladičká herečka Barbora Petrová. Fotografové Aha! zamilovaný páreček zastihli v centru Prahy. Nejprve se k sobě tulili v baru a pak, zavěšeni do sebe, vyrazili na romantickou procházku.

Zveřejnili jsme: 1. 4. 2009

Jak to dopadlo: Šťastný je s o dvacet let mladší partnerkou dodnes.

Teď to prasklo! Fotografové Aha! přistihli Šťastného s Petrovou na tajném rande.

Jiří Menzel a Juwana Jenkins Němcová

Jak to prasklo: Jak ty mně, tak já tobě! Režisér Jiří Menzel se rozhodl oplatit své manželce Olze (32) její nevěru s režisérem Jaroslavem Brabcem (56) v plné parádě! Menzel si našel náhradu v podobě exotické krásky jménem Juwana Jenkins Němcová. Těsně před svým odjezdem do Polska, kde natáčel film, strávil celou noc v jejím bytě. Přijel v jedenáct večer a odcházel krátce po rozednění druhý den.

Zveřejnili jsme: 9. 9. 2008

Jak to dopadlo: Menzel se už s exotickou kráskou nestýká. Každopádně manželství se mu zřejmě zachránit nepodaří. Jeho žena totiž stále randí s Brabcem.

Takhle jsme nachytali Menzela s čokoládovou kráskou Juwanou.

Další milostné aféry celebrit:

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.