Bartošová - Je mi tak krásně a ... Podřezala si žíly! Svědectví hospodyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartošová - Je mi tak krásně a ... Podřezala si žíly! Svědectví hospodyně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ivetu Bartošovou čeká nelehké období. Už za pár dnů vyjde skandální kniha její někdejší chůvy Zlaty Dvořákové řečené Golda, která otevřeně hovoří o všech Ivetiných životných krizích. Možná proto Bartošová nyní raději prchla do Thajska, aby nabrala sil.

Kniha »Iveto, sbohem… Iveta Bartošová očima důvěrnice« odhaluje, jak si Iveta Bartošová (43) během soužití se zvěrolékařem Romanem Hankem podřezala žíly.

Bartošová si sáhla na život 11. listopadu 2006. „Pořád mi něco říkalo: Podřež si ty žíly… To nic není. Nic ti nebude. Udělej to! Vidíš, jak ti to jde! Bylo mi strašně krásně, nic mě nebolelo,“ přiznala se Goldě Bartošová.

Na poslední chvíli jí život zachránily kamarádky hospodyně Goldy.

Jak si mohla Bartošová sáhnout na život, když měla desetiletého syna Artura? „Myslím, že pro Ivetu byl vždy přednější sex a její komplikované vztahy s muži, než Artur. Neuvědomovala si patrně, že nejpodstatnější by pro ni měl být vlastní syn,“ myslí si Dvořáková.

Iveta má za sebou již minimálně tři pokusy o sebevraždu. Poprvé v době vztahu s Ladislavem Štaidlem, podruhé, když randila se Zdeňkem Podhůrským, potřetí si ublížila právě během soužití s Hankem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.