Rodina dcery zesnulé herečky Mileny Dvorské: Úprk z Belgie! Majetek mají v 500 krabicích od banánů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodina dcery zesnulé herečky Mileny Dvorské: Úprk z Belgie! Majetek mají v 500 krabicích od banánů!

Dcery Parsifala a Lucie Dvorské čistí a balí stovky bot.
Dcery Parsifala a Lucie Dvorské čistí a balí stovky bot. (pro Aha! – Jan Dietrich Dvorský, Aha! – David Kundrát, ČTK/Jaroslav Peška)

Stovky bot a kusů oblečení, desítky pytlů, pět set krabic od banánů – tak přesně takhle vypadají přípravy na stěhování rodiny náboženského guru Jana Dietricha Dvorského (44) alias Parsifala Imanuela a jeho ženy Lucie Dvorské (45), dcery nedávno zesnulé herečky Mileny Dvorské (†71). Úprk devítičlenné rodiny z předražené Belgie připomíná stěhování národů.

„Nechceme být jako lovná zvěř, takže svoje nové bydlení nikomu neprozradíme. Stěhujeme se za dva týdny, takže už musíme usilovně balit, abychom to všechno stihli. Jen banánovek zabalíme na pět set. A poslední týden nám přijedou s nejtěžšími kusy nábytku pomoci kamarádi siláci,“ svěřil se deníku Aha! Jan Dietrich Dvorský. Jeho rodina, žijící údajně z milodarů, platila v belgickém přístavním městečku za rozlehlou vilu čtyři tisíce eur měsíčně (zhruba 100 tisíc korun – pozn red.). „Teď budeme platit méně. A hlavně se zbavíme studeného počasí. Tady pořád někdo z nás marodil,“ říká Parsifal. S přítelkyní má osm dětí, nejstarší Julie se ale již osamostatnila a s přítelem žije v Detroitu. S rodinou pravidelně komunikuje.

Parsifal Imanuel má již zabalené i své studio, kde natáčel cédéčka a filmy.

A kam se přestěhují? Nejlogičtější by bylo Slovensko, tady by ale asi neměli Dvorští vzhledem k blízkosti do Čech dostatek soukromí. I Itálie přichází v úvahu, protože právě zde před lety měla vzniknout jejich Tisíciletá říše. A možné je i Rakousko, kde také již žili. Deník Aha! bude další životní kroky rodiny sledovat.

Jan a Lucie Dvorští.

Medea uklízí do krabic stovky knih.

Milena Dvorská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.