Vendula Auš Svobodová: Pro dítě si poletí do exotiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Auš Svobodová: Pro dítě si poletí do exotiky!

Patrik s Vendulou zanedlouho odletí do exotiky, aby se pokusili o děťátko.
Patrik s Vendulou zanedlouho odletí do exotiky, aby se pokusili o děťátko.

Nejznámější česká vdova Vendula Auš Svobodová (37) touží po dítěti tak intenzivně, že kvůli němu neváhá letět až do exotických krajů!

Jak by se mohlo na první pohled zdát, nejde tady o adopci dítěte z nějaké ze zemí třetího světa, jak je mezi zahraničními celebritami v módě. Vendula spolu s manželem Patrikem si totiž podle časopisu Rytmus života hodlá do nějakého z tropických rájů dojet pro dítě vlastní. „Už dávno jedu na rezervy, nikdo v mé práci nesmí poznat, že mi puká srdce,“ líčí své trápení prezidentka Kapky naděje.

A protože už všechny metody a pokusy o to pořídit malému Kubíkovi brášku ztroskotaly, sahá Vendula po nákladné, ale zato prý spolehlivé cestě jak počít. V exotických rájích, jako jsou například Seychellské ostrovy nebo Maledivy totiž fungují specializované kliniky, které se tváří na první pohled jako luxusní hotely.

Vedle obvyklého personálu ale v takových zařízeních tvoří osazenstvo také armáda lékařů, sestřiček i soukromých poradců, kteří naplánují netradiční dovolenou tak, aby až nastane den D a personál doporučí páru »odpočinek na pokoji«, dílo se podařilo a pár odjížděl už jako nastávající rodiče.

Na jakou sumu pár tento výlet přijde, není jasné. Mluví se však o více než půlmilionové částce.

Podaří se Vendule pořídit Kubíkovi sourozence?

Foto David Kundrát

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.