Miss Vignerová na Miss World: Trháme si podpatky a vlasy! Rivalita je neskutečná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Vignerová na Miss World: Trháme si podpatky a vlasy! Rivalita je neskutečná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (22) se už v jihoafrickém Johannesburgu připravuje na finále Miss World a přiznává, že mezi soutěžícími dívkami panuje pěkně nevraživá a konkurenční atmosféra!

„Rivalita je tady neskutečná, některým holkám vypadávají vlasy, protože jim někdo nalil něco do šamponů, mají ulámané podpatky. No, musíme si dávat pozor...“ píše Vignerová do svého deníčku s tím, že dlouhý let přes Londýn a Abu Dhabi jí dal pěkně zabrat. „Jen co jsme přiletěli, tak jsem lehla a byla nemocná. Jsem vyčerpaná a bolí mě všechny svaly v těle. Doktor mi dal antibiotika,“ dodává Aneta.Ve světe sbírá body i finalistka loňského ročníku Miss ČR Darja Jacukevičová (22). Ta se pro změnu v Pekingu chystá na Miss International, kde předvede i český národní kroj, který pochází z oblasti moravského Kyjova a vyšívala ho manželka prezidenta Edvarda Beneše.


Jacukevičová předvede kroj z Kyjova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.