Ládová na dovolené - sex s milionářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ládová na dovolené - sex s milionářem

 (: archiv Ester Ládové)

LANZAROTE – Dva týdny slunce a pohody prožila zpěvačka Ester Ládová (25) se svým německým přítelem Rogerem (45) na Lanzarote. Dva týdny luxusu, opalování, popíjení, sportování a taky vášnivého sexu... „V září oslavíme čtyři roky, co jsme spolu.

PRAHA – Ester Ládová (25) umí žít! Chlapi po ní šílí, ale ona je už málem čtyři roky věrná svému německému příteli Rogerovi (45). Bodejď by taky nebyla, když Roger je milionář a udělá vše, co jí na očích vidí. „Na naše poměry je bohatý, ale já bych to nechtěla rozebírat,“ přiznává sexy Ester. Po Praze jezdí luxusní šestkovou mazdou, kterou jí půjčil její miláček, a na ruce nosí zlatý náramek s diamanty v ceně desítek tisíc korun. Dáreček od Rogera. A každý rok si vyjedou na pořádnou dovolenou. Letos už byli dokonce na dvou, a to rok zdaleka ještě nekončí.

Po zimním výletu na Karibik si vnadná zpěvačka užívala i se svým miláčkem dva týdny na Lanzarote. A že bylo co si užívat. Kromě slunce, pláží a moře i skvělý sex. Roger je totiž i skvělý milovník. A o vášnivé noci tak nebyla nouze. A jaký je vůbec život s milionářem? „Dost komplikovaný. Není to taková pohádka, jak si leckdo představuje. Když má někdo peníze, tak je těžké s ním vyjít. Má svou hlavu a všechno musí být podle jeho představ. Bez Rogera bych si ale život už těžko dovedla představit. Hodně mě podporuje i ve zpívání,“ přiznává Ester.

„Taky jsme si udělali výlet do nejponičenější části ostrova od sopečného působení. Bylo to hrůzostrašné. Z Lanzarote jsem byla trochu zklamaná, protože mám ráda živou a zdravou přírodu, ale tam bylo vše zničené, mrtvé a suché. Z celé dovolené jsem byla jednou v moři, a to při surfování. Pláže jen kamenné a na prkně jsem stála celé tři minuty, jinak jsem neustále padala, a to byl kurs pro začátečníky. Poslední pád se neobešel bez nateklé a krvavé nohy, ale i tak to byl fajn zážitek,“ vzpomíná Ester, která si tak naplno užívala hotelový bazén, fitness anebo tenis.

Při zpáteční cestě na letiště dokonce pobláznila taxikáře. „Ve voze mu hrála zvláštní hudba, a tak jsem se řidiče německy i anglicky zeptala, copak to hraje a jak vypadá obal. Byl velice ochotný, ale obal na CD s sebou neměl. Byla to indická hudba, taxík odjel, já mu letmo zamávala a asi po deseti minutách ve frontě na odbavení zavazadel mi náhle někdo poklepal na rameno, otočím se a vidím našeho taxikáře. Obrátil auto a vrátil se kvůli mně, aby mi to cédéčko věnoval. Radovala jsem se a poskakovala na místě a děkovala mu asi pět minut,“ usmívá se při vzpomínce Ester.

Jako zpěvačka se totiž Ládová rozhodla pro radikální krok ve své kariéře. „Měním autorský tým a z diskotékových popěvků bych se chtěla přesunout k propracovanějším melodiím i textům,“ přiznává Ester. A první vlaštovkou je píseň Ráj andělů, která nyní vyšla na promo albu iHits2U a už putuje do všech rádií u nás i na Slovensku. „Hudbu i text napsal Jarek Šimek a uchvátila mě její slova. Mám ráda songy plné citu, které dokáží v člověku zanechat pocity,“ dodala smyslná Ester Ládová.

25.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.