Zita Kabátová a Petr Hapka - Setkání na nemocničním lůžku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zita Kabátová a Petr Hapka - Setkání na nemocničním lůžku!

První pusa je vždy nejkrásnější. A i Hapka a Kabátová o tom vědí své. Herečka byla fotografu Ludvíkovi (ve výřezu) vděčna, že jí splnil sen.
První pusa je vždy nejkrásnější. A i Hapka a Kabátová o tom vědí své. Herečka byla fotografu Ludvíkovi (ve výřezu) vděčna, že jí splnil sen. (Jakub Ludvík )

PRAHA (ren) – Poslední žijící herecké legendě první republiky Zitě Kabátové (96) se splnil sen! Již dlouhé roky totiž miluje dílo hudebního skladatele Petra Hapky (65) a moc se s ním toužila setkat.

PRAHA (ren) – Poslední žijící herecké legendě první republiky Zitě Kabátové (96) se splnil sen! Již dlouhé roky totiž miluje dílo hudebního skladatele Petra Hapky (65) a moc se s ním toužila setkat.

Teprve před několika týdny jí to splnil fotograf Jakub Ludvik, který zinscenoval jejich setkání v léčebně pro dlouhodobě nemocné, kde stále energická a rázná herečka již několik let pobývá. „Obdivuji jeho hudbu. Strašně moc mě naplňuje. Poslouchám ji neustále,“ svěřila se dojatá Kabátová, která neztrácela čas a dokonce se stihla během návštěvy s Hapkou i políbit. A to se viděli poprvé v životě.

A ani slavná herečka není Hapkovi lhostejná. Prozradil nám totiž, že ji již delší dobu tajně obdivuje. Ba co víc! Po nocích sleduje filmy, ve kterých hrála. Radost z jejich setkání měl i iniciátor, fotograf Jakub Ludvík. „Bylo dojemné se dívat na dva lidi, kteří se obdivují, ale nikdy se neviděli. Jsem rád, že jsem je mohl dát dohromady,“ svěřil se Ludvík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.