Zamilovaný syn Lucie Bílé: Každé rande s Alex je výjimečné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaný syn Lucie Bílé: Každé rande s Alex je výjimečné!

Filip Kratochvíl nyní prožívá svou první velkou lásku se spolužačkou Alex.
Filip Kratochvíl nyní prožívá svou první velkou lásku se spolužačkou Alex. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Syn zpěvačky Lucie Bílé (42) Filip Kratochvíl (14) právě prožívá nejšťastnější období svého života. Je zamilovaný do spolužačky Alex (14) a ta jeho lásku opětuje! Spolu se objevili v jednom pražském obchodním centru a měli se k sobě víc než přátelsky.

Syn zpěvačky Lucie Bílé (42) Filip Kratochvíl (14) právě prožívá nejšťastnější období svého života. Je zamilovaný do spolužačky Alex (14) a ta jeho lásku opětuje! Spolu se objevili v jednom pražském obchodním centru a měli se k sobě víc než přátelsky.

S touto dívkou se Filip už několikrát objevil na veřejnosti, ale v té době byli spíše jen kamarádi, jak oba tvrdí. Teď už není pochyb o tom, že spolu chodí. Chovali se jak dvě hrdličky. „Každé rande s Alex je něčím výjimečné,“ svěřil se Aha! Filip. A jaké vůbec bylo jejich první rande? „Byli jsme spolu v kině na Mamma Mia,“ vzpomíná Filip.

Co na první velkou lásku syna říká jeho matka? Lucie Bílá mu ji schvaluje, líbí se jí, že má Filip hodnou dívku, a obě se mají navzájem rády. Těší ji, že je její syn tak šťastný. Jak však Alex snáší popularitu přítele a jeho matky? „To jde mimo mě. Vůbec mi to nevadí, nevšímám si toho,“ říká zamilovaná Alex.

Co ale na Filipovi zaujalo jeho blonďatou lásku? „Je hodný a chová se ke mně moc hezky, ale hlavní je, že mě neustále rozesmává. Filip je třídní bavič, pořád spolužáky baví komentáři. Profesorům se to někdy až nelíbí, ale furt je legrace,“ směje se Alex. A jak jsou na tom s intimnostmi? Na ty prý mají ještě čas, jejich nevinná láska se vyvíjí pomalu, o to ale krásněji.

Filip Kratochvíl slavil 14 - Džus, přítelkyně a střílečky!

Deník Aha! přistihl Filipa Kratochvíla (14) s jeho první láskou! Stalo se tak v pražském zábavním centru, kde Filip spolu se svou přítelkyní Alex (14) a přáteli ze školy slavil čtrnácté narozeniny. A tuto oslavu pro něj nepřipravil nikdo jiný než jeho milující matka – zpěvačka Lucie Bílá (42)!

Lucie dělala vše pro to, aby narozeninová oslava zůstala v utajení a Filip si mohl se svými blízkými nerušeně užívat. Ačkoliv Lucie přišla oslavu objednat do zábavního centra zahalená a s kšiltovkou na hlavě, aby ji nikdo nepoznal, nám nic neuniklo. Proto jsme o pár dnů později mohli přistihnout nic netušícího Filipa, jak bez obav dává průchod svým citům k Alex.

Filip si oslavu náležitě užíval. Ale kdo by si myslel, že holdoval alkoholu, ten se pěkně plete! Filip se s přáteli dokáže bavit i nad lahví džusu. S kluky »pařil« auta a střílečky a dařilo se mu výborně. Neustále vyhrával, ale každou chvilku byl viděn, jak se láskyplně věnuje své milé. Nejvíc se ale vyřádil na misi na laser game. Tam byl Filip doslova ve svém živlu. „Tak to je fakt bomba,“ smál se Filip, kterému dala narozeninovou párty s kamarády jako dárek jeho maminka Lucie Bílá.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Srovnání Filipa Kratochvíla s Arturem Štaidlem i jejich slavných maminek čtěte už tuto neděli v Nedělním Aha!

Syn Lucie Bílé Filip (14) - Má holku! A je bezva!

20.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.