»Jeptiška« Naďa Urbánková Exekutor v klášteře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Jeptiška« Naďa Urbánková Exekutor v klášteře...

PRAHA – Dluhy ve výši několika desítek milionů a trable s manželem Josefem Havlíkem před časem donutily zpěvačku Naďu Urbánkovou (69) ukrýt se v želivském klášteře na Vysočině.


 

„Já jsem žádné dluhy nenadělala, ale manželovou mazaností jsem podepisovala věci, se kterými počítal, že je podepíšu. O všechno jsem tehdy přišla. Dluhy se ještě pořád řeší,“ svěřila se Rytmu života zpěvačka, která si teď vystačí s málem a tvrdí, že majetek není pro život podstatný. „Stačí, když máte postel, kde si uvařit kafe a kamarády,“ říká. Žije v pronajatém bytě v areálu želivského kláštera. Sama, bez přítele. Na vztahy po třech nevydařených manželstvích už evidentně rezignovala.

Není divu: její poslední manžel Josef Havlík  Naďu podle tvrzení některých svědků psychicky týral, a dokonce jí prý i vyhrožoval smrtí. Pár se rozvedl v roce 2001.

Temný příběh

V roce 1990 si Naďa vzala dětského lékaře Josefa Havlíka, Čechošvýcara. Vzdala se kvůli němu pěvecké kariéry a tři roky po svatbě si v Protivíně společně založili firmu, která zajišťovala provoz sanatoria a ordinací. Na první pohled logický a promyšlený tah – on coby lékař se měl postarat o odbornou stránku, ona, známá zpěvačka, společnosti propůjčila tvář. Ba co víc. Jako bývalá zdravotní sestřička v tento druh podnikání věřila. Jenže finanční potíže na sebe nenechaly dlouho čekat, přišly na řadu hádky. Urbánková muže podezírala, že tržby odesílal neznámo kam. „Nejspíš jimi hradil dluhy ve Švýcarsku,“ dedukovala tehdy. Firma skončila v konkurzním řízení, dluhy se prý vyšplhaly na neuvěřitelných 30 milionů.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.