Lunetici hlásí návrat! Na dva koncerty, turné nebude... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lunetici hlásí návrat! Na dva koncerty, turné nebude...

Aleš, David (nahoře), Martin a Vašek v dobách své největší slávy.
Aleš, David (nahoře), Martin a Vašek v dobách své největší slávy. (Universal)

PRAHA – Aleš Lehký (29), Martin Kocián (32), David Škach (32) a Vašek Jelínek (30). Říkají vám něco tahle jména? Jestli ne, je potřeba si osvěžit paměť! Právě tito čtyři kluci se po deseti letech od proslavení své kapely Lunetic vrací na scénu!

Aleš Lehký (29), Martin Kocián (32), David Škach (32) a Vašek Jelínek (30). Říkají vám něco tahle jména? Jestli ne, je potřeba si osvěžit paměť! Právě tito čtyři kluci se po deseti letech od proslavení své kapely Lunetic vrací na scénu!

„Jde o jednorázové dva koncerty spojené s křtem dívídíčka s našimi videoklipy. Nic víc ale očekávat nejde. My bychom klidně vyrazili znovu na turné, ale jsme rádi, že se nám Davida Škacha podařilo přemluvit aspoň na tyhle vystoupení,“ svěřil se včera deníku Aha! Martin Kocián. Kvůli jeho tehdejší závislosti na drogách se kapela rozpadla.

Když se před deseti lety v éteru objevil do té doby neznámého Luneticu hit Máma, ženská polovina národa začala chlapce nekriticky zbožňovat. A nebojí se pánové, že po svém přerodu z roztomilých mládenců v třicátníky a po dospění fanynek budou nyní se svými písničkami s názvy jako Chtěl bych tě líbat, Dotyky nebo Ať je hudba tvůj lék působit trapně? „To vůbec. Na diskotékách nás pořád hrajou a v klubu v Liberci si nás přímo vyžádali,“ dodává Martin, který se dušuje, že návrat nesouvisí s mastným honorářem. „Nevyděláme na tom, chceme jen potěšit ty, co nás mají rádi,“ uzavírá Kocián.

Vystoupení se konají 5. a 6. prosince, první v klubu Líbímseti v libereckém centru Babylon a druhé v pražském Kamikaze All Inclusive.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.