Playmate Mesárošová: Na kafe šla v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Playmate Mesárošová: Na kafe šla v plavkách!

Playmate Dominika Mesárošová je opravdu sexy.
Playmate Dominika Mesárošová je opravdu sexy. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Kdo byl ve čtvrtek v odpoledních hodinách ve Wow Café v pražské Kozí ulici, nestačil se divit vlastním očím. Missky Kateřina Sokolová (19), Veronika Chmelířová (20) nebo playmate Dominika Mesárošová (22) si vyšly na kafe jen v plavkách!

Kdo byl ve čtvrtek v odpoledních hodinách ve Wow Café v pražské Kozí ulici, nestačil se divit vlastním očím. Missky Kateřina Sokolová (19), Veronika Chmelířová (20) nebo playmate Dominika Mesárošová (22) si vyšly na kafe jen v plavkách!

Kdo se ale podíval pozorněji, zjistil, že na vině nejsou letní teploty šplhající ke třiceti stupňům, ale nová kolekce šperků a hodinek značky Guess. „Jsou to velmi vkusné šperky a holkám sluší,“ řekla sexbomba Zuzana Belohorcová (32), která módní show uváděla. Přítomní pánové ale mohli oči nechat spíš na spoře oděných tělech modelek než na špercích, které je zdobily.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.