Večírek X Factoru: Chlast a brek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Večírek X Factoru: Chlast a brek!

Annu Ungrovou přepadl na večírku smutek, a dokonce i nějaká ta slza ukápla. Pak ji ale uklidnil možná budoucí vítěz X Factoru – bývalý dřevorubec Jiří Zonyga. Na párty byl jako vždy totálně v klídku…
Annu Ungrovou přepadl na večírku smutek, a dokonce i nějaká ta slza ukápla. Pak ji ale uklidnil možná budoucí vítěz X Factoru – bývalý dřevorubec Jiří Zonyga. Na párty byl jako vždy totálně v klídku…

PRAHA – Finalisté pěvecké reality show televize Nova X Factor se v úterý večer představili novinářům a občas to nebylo zrovna v nejlepším světle!


Zatímco výrazná kapela All X měla už za dvě hodiny slušně naváto, budoucí idol teenagerek David Gránský (16) také usrkával z mojita a nezkušenou Annu Ungrovou (16) zájem médií rovnou rozplakal…

Annu Ungrovou dostihly vlastní emoce. „Proč brečím? Oni jsou tu na mě všichni až moc hodní, ale bude to tak napořád? Každý se o mě zajímá, je toho na mě moc. Na tohle prostě nejsem zvyklá,“ slzela dívenka, která se do paměti diváků zapsala svéráznou interpretací dětské zpívánky Na okně seděla kočka. To šestnáctiletý David Gránský se na všechny usmíval s mojitem v ruce. Lze jen doufat, že jeho drink byl bez alkoholu. To se ale s jistotou nedá říct o nápojích skupiny All X, která se vykašlala na předsudky a zdatně nasávala a trsala na improvizovaném parketu.

Na začátku večírku moderátor Leoš Mareš se šéfem projektu Vítkem Pokorným představili novinářům pravidla finálových večerů. První neděle bude mít jako ústřední téma Ohnivou noc, druhá čokoládovou a třetí popcornovou. I když diváci stejně jako v SuperStar budou moci hlasovat pro svého favorita, při předpůlnočním vyhlašování výsledků Nova oznámí dva soutěžící s nejmenším počtem hlasů, ti následně zazpívají, a o tom, kdo z nich vypadne, bude kromě tří posledních kol rozhodovat porota.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Bude to těžké rozhodování. Těžko asi budeme hlasovat proti někomu ze skupiny, kterou máme na starosti,“ řekl nám ustaraný Petr Janda, patron skupin, který prozradil i to, že se se svými konkurenty Gábinou Osvaldovou a Ondřejem Soukupem moc nestýká. „Vztahy máme korektní, ale už máme jiné cíle a nebudeme se spolu ani moc bavit,“ dodal Janda.

Kliknutím zvětšeteFinalisté X Factoru poté až na výjimky ochotně rozdávali své první rozhovory a většina z nich se přiznala k obdivu k jednomu z největších favoritů soutěže, bývalému dřevorubci Jiřímu Zonygovi (43). „S děckama si rozumíme. Někteří mi ještě vykají, ale to zvládneme,“ usmíval se dobrák od kosti a majitel famózního hlasu Jirka zvaný Migas.

SOUTĚŽÍCÍ

Do 25 let
Patron Ondřej Soukup

Anna Ungrová (16)
Pavlína Ďuriačová (19)
David Gránský (16)
Kamila Nývltová (18)

Nad 25 let
Patronka Gábina Osvaldová

Lukáš Javůrek (26)
Ondřej Ruml (26)
Martina Pártlová (28)
Jiří Zonyga (43)

Skupiny
Patron Petr Janda

All X
Divoké kočky
Za 5 dvanáct
Romantic


Autor: David Zápal
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.