Řidička Lucie Váchová: Málem bylo po mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řidička Lucie Váchová: Málem bylo po mně!

S tímto sportovním autem, které má pod zpětným zrcátkem i podepsané, se nyní Lucie vozí. Už ale řešila i malou nehodu.
S tímto sportovním autem, které má pod zpětným zrcátkem i podepsané, se nyní Lucie vozí. Už ale řešila i malou nehodu.

PRAHA – Divoká jízda se nevyplácí! Své už o tom ví i půvabná modelka Lucie Váchová (23), která si chtěla jako spousta automobilových nadšenců užít první chvíle za volantem svého nového vozu.


Potom, co se Lucie stala tváří jednoho autobazaru a firma jí zapůjčila vůz značky Seat Leon, měla totiž hned po pár kilometrech nehodu. Čerstvá držitelka bakalářského titulu a televizní rosnička se tak dostala do velkých problémů při jízdě v hlavním městě, když najela na ostrý předmět, který poškodil pneumatiku. Guma na jejím kole praskla, ještě než Lucie stačila vůbec zabrzdit. „Měla jsem velké štěstí, protože kdyby se mi to stalo na dálnici nebo při větší rychlosti, tak je možná i po mně,“ svěřila se s touto nepříjemnou situací Váchová.

„Také jsem si dala s novým půjčeným autem předsevzetí – už nikdy se nebudu při jízdě líčit. Přiznávám, že jsem to v minulosti opravdu dělala. Když jsem byla v časovém presu, zvládla jsem při jízdě všechno, i aplikaci řasenky... Nafackovala bych si za to,“ nechala se ještě slyšet Lucie. Jak to vypadá, tak s přibývajícím věkem se Váchová stává zodpovědnější a jízdu ve sportovním voze tak nebude podceňovat.

Mezi další, kdo podepsali smlouvu s různými automobilovými salony, se řadí také herec Marek Vašut, modelka Agáta Hanychová (získala díky tomu novou mazdu) nebo Martin Dejdar. Ten za to dostal auto značky VW Tuareg a tento vůz mu později dokonce zachránil život. Herec totiž nedlouho nato vážně havaroval na dálnici, když se mu do cesty připletl kanec.


Autor: Soňa STEHLÍKOVÁ
Foto archiv Lucie Váchová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.