»Novácký« Mejdan roku: Ředitel Dvořák se na něj vykašlal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Novácký« Mejdan roku: Ředitel Dvořák se na něj vykašlal

Petr Dvořák o Silvestru raději obcházel horské bary v Krkonoších.
Petr Dvořák o Silvestru raději obcházel horské bary v Krkonoších.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Nejmonstróznější akcí Novy byl zcela jistě silvestrovský Mejdan roku z Václaváku. Musel se však obejít bez generálního ředitele Petra Dvořáka!

Nejmonstróznější akcí Novy byl zcela jistě silvestrovský Mejdan roku z Václaváku. Musel se však obejít bez generálního ředitele Petra Dvořáka! Ten se raději odjel bavit do Špindlerova Mlýna, kde řádil až do pozdních nočních hodin.

„Tady je to stejně nejlepší, raději strávím Silvestra tady,“ rozkřikoval se prý na baru ve Špindlu v jednom z hotelů Petr Dvořák (43). Že by nevěřil akci, kterou televize Nova dopředu avizovala jako jednu z nejlepších, co nachystala. Proč se na ni Dvořák vykašlal? Na Václavák sice dopoledne zaskočil, zdržel se tam jen krátce, aby předtočil půlnoční přípitek a upaloval zpět do Špindlu. „Ani se mu nedivím, co by tady taky dělal, ona to zase taková paráda nebyla, což zřejmě věděl i sám ředitel,“ řekl deníku Aha! zdroj z Novy. Sám Dvořák se nám včera k celé záležitosti nevyjádřil. „A co je na tom divného, že tam nebyl?“ odpověděla na dotaz ohledně ředitelovy neúčasti tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.