Milenci Kousalová a Zedníček: Tajný projekt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenci Kousalová a Zedníček: Tajný projekt!

Hanka Kousalová a Pavel Zedníček se těší na společný zajímavý televizní kšeft, který jim přinese nejen peníze, ale i ztracenou popularitu.
Hanka Kousalová a Pavel Zedníček se těší na společný zajímavý televizní kšeft, který jim přinese nejen peníze, ale i ztracenou popularitu.

PRAHA – Rozhlasová moderátorka Hanka Kousalová (44) a komediální herec Pavel Zedníček (58) už spolu netráví jen vášnivé chvíle v soukromí! Dostali totiž i společný televizní kšeft, který má Kousalovou konečně vynést na moderátorský piedestal!


„Jak o tom proboha víte? Nepište to, neničte mi život!“ prosila zoufalá Kousalová, když jsme se jí zeptali na podrobnosti. Projekt zábavné show o lidských vztazích, v němž se kromě celebrit mají objevit i lidé doslova z ulice, totiž dostal nálepku přísně tajné, a za jeho prozrazení hrozí aktérům statisícové pokuty!

„V neděli se natáčel pilotní díl pořadu. Hvězdným hostem byla úzkostlivě čistotná Hanka Krampolová, proti ní zasedla nějaká neznámá dívka a ta se chlubila tím, jaká je nepořádnice. A Zedníček s Janou Paulovou v předtočených pasážích předváděli rádoby humorné scénky,“ popsal deníku Aha! jeden z komparsistů. „Nemá cenu vůbec o tom informovat. Zatím se ani nedojednalo, která televize to bude vysílat. Dřív než příští rok to ale nikde neuvidíte,“ dodala úsečně Kousalová a zavěsila telefon.


Autor: (in)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.