ModerátorkaLucie Koňaříková-Salamé: Pečuje o své velké bříško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ModerátorkaLucie Koňaříková-Salamé: Pečuje o své velké bříško

Lucie Koňaříková-Salamé si vyzkoušela speciální masáž pro těhotné.
Lucie Koňaříková-Salamé si vyzkoušela speciální masáž pro těhotné. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Moderátorka Lucie Koňaříková-Salamé (30) si vyzkoušela masáž pro těhotné. Budoucí maminka si tuto proceduru vychutnávala, jak jen mohla, a jak se deníku Aha! poté svěřila, klidně by se takto nechala opečovávat každý den.

Moderátorka Lucie Koňaříková-Salamé (30) si vyzkoušela masáž pro těhotné. Budoucí maminka si tuto proceduru vychutnávala, jak jen mohla, a jak se deníku Aha! poté svěřila, klidně by se takto nechala opečovávat každý den. „Určitě se to líbilo i miminku,“ řekla Lucie, která už za dva měsíce přivede na svět holčičku.

Na oslavu 5. narozenin salonu krásy a zdraví Miracle dorazila i zpívající herečka Světlana Nálepková, která si stěžovala, že už delší dobu trpí velkými bolesti zad. „Ta bolest mě trápí už pěkně dlouho, nemohu kvůli ní ani pořádně spát,“ nechala se slyšet Světlana, jež si v průběhu relaxačního setkání vyzkoušela léčivou proceduru horkými kameny, která by jí od bole sti měla pomoci. Mezi celebritami, které se do salonu nechaly nalákat, aby si zde dopřály opravdový léčivý odpočinek, byli také moderátorka Kateřina Kristelová, Petr Jákl s těhotnou manželkou Romanou Vítovou, Sámer Issa nebo Kateřina Hrachovcová-Herčíková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.