Noční můra sestřičky Gábiny: Táta alkoholik se upil k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noční můra sestřičky Gábiny: Táta alkoholik se upil k smrti!

PRAHA – Strašlivé dětství! Alkohol, hádky, bití i děsivá smrt otce. Ačkoliv v »nováckém« úspěšném seriálu Ordinace v růžové zahradě má sestřička Gábina pořádně zamotaný a komplikovaný osud, v porovnání s tím, čím si musela projít její představitelka, herečka Sandra Nováková (25), se život seriálové postavy jeví jako selanka!


Děda mlátil mámu
A ona? Zápolí s alkoholem

Herečka Sandra Nováková

Hororové dětství Sandra zřejmě zdědila po své mamince. „Máma měla strašný osud. Vyrůstala v rodině s despotickým otcem, který ji bil,“ popisuje život své maminky mladá herečka. Ona sama pak vyrůstala vedle otce, který byl notorický alkoholik. „Nepamatuju si ho střízlivého. Moji bráchové si ho ještě pamatují jako vynikajícího umělce, fotografa, který měl neuvěřitelný přehled. Já už si ho pamatuju jen jako ubohého alkoholika, co už od rána musel pít rum a byl úplně mimo realitu. Vždycky tvrdil, že jde do banky, protože má účet ve Švýcarsku, ale samozřejmě došel jen do nejbližší hospody,“ vylíčila nedávno Nováková.

Alkohol se nakonec stal jejímu otci osudný. „Opil se. Upadl a rozbil si hlavu. Ozvali se nám z nemocnice, že tam leží. Ale my už na to byli zvyklí, volali nám tak jednou za dva měsíce. Nebylo to nic výjimečného. Jenže pak vzkázali, že si máme přijít pro jeho věci. Nikdo nám neřekl, že upadl do kómatu a bojuje o život. Ani jsme se s ním nestihli rozloučit,“ vypraví Nováková příběh, ze kterého mrazí.

Herečka, které všichni věští fantastickou budoucnost, se teď děsí toho, že sklony k alkoholismu po svém otci zdědila. Její četné večírkové excesy tomu ostatně dost nasvědčují.


Autor: (efk)
Foto TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.