Zapletal versus Maláčová: Nadávky a pomluvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zapletal versus Maláčová: Nadávky a pomluvy!

Miloš Zapletal tvrdí, že soutěž Miss Intercontinental se pohybuje na samé hranici slušnosti.
Miloš Zapletal tvrdí, že soutěž Miss Intercontinental se pohybuje na samé hranici slušnosti. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Válka pokračuje! Spory mezi Milošem Zapletalem a Michaelou Maláčovou neberou konce. Jádrem jejich nejnovější hádky je účast úspěšných dívek z České Miss na mezinárodní soutěži Miss Intercontinental. Dříve se totiž této soutěže účastnily vítězky ze Zapletalovy Miss ČR.

Maláčová prezentuje získání licence na Miss Intercontinental jako důkaz, že v zahraničí berou její soutěž Česká Miss jako prestižnější než Miss ČR. Zapletal ovšem tvrdí, že se účasti v Miss Intercontinental vzdal dobrovolně, protože soutěž provází špatná pověst a sexuální skandály.

„Když byla před rokem na návštěvě v Praze prezidentka nejprestižnější světové soutěže Miss World paní Julia Morley, upozornila mne, že soutěž Miss Intercontinental není pro naše vítězky vhodná, protože je spojena s mnoha skandály. Poté jsme se obrátili na obě naše účastnice této soutěže, které nám potvrdily, že úroveň Miss Intercontinental a zejména metody pořadatelů této soutěže se pohybují na samé hranici slušnosti. Z uvedených důvodů jsme další spolupráci se soutěží Miss Intercontinental odmítli,“ popisuje Zapletal.

„Chápu, že po prodeji své soutěže hledá pan Zapletal zoufale výmluvy, proč přišel o další licenci na jednu ze světových soutěží. Musím se ale velmi tvrdě ohradit proti nepravdám, které pro své výmluvy používá. Licenci na Miss Intercontinental získala Česká Miss poprvé, od letos nově zvoleného prezidenta, pana Luise Pittyho. Jako nový organizátor nemá s minulostí soutěže Miss Intercontinental nic společného. Je to zkušený promotér z Panamy, který celý život věnoval hudebnímu šoubyznysu v Jižní Americe, zastupoval mnoho slavných umělců, včetně například Tiny Turner,“ kontruje Maláčová.

„Mrzí mě, že podobné a úplně zbytečné útoky pana Zapletala škodí nejen nám, ale soutěžím krásy obecně. Myslím, že by se měl omluvit a příště si zjistit aktuální informace předtím, než podobné výroky pronese. Také nechápu, proč při jeho pochybnostech o úrovni soutěže tam ještě nedávno vysílal svou soutěžící,“ dodala Maláčová. Jak se zdá, tak jakýkoliv náznak smíru mezi oběma znepřátelenými a konkurenčními stranami je v nedohlednu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.