Těhotná Maláčová: Co tají? Sexuální skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Maláčová: Co tají? Sexuální skandál!

Michaela Maláčová s přítelem Bakalou vysílají svou zástupkyni na Miss Intercontinental.
Michaela Maláčová s přítelem Bakalou vysílají svou zástupkyni na Miss Intercontinental.  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Těhotná ředitelka České Miss Michaela Maláčová (36) se žene do pěkného průšvihu! A nejde jen o nějaký malý skandál, se kterým by se schopná Maláčová hravě vypořádala, jedná se přímo o sexuální vydírání!

Těhotná ředitelka České Miss Michaela Maláčová (36) se žene do pěkného průšvihu! A nejde jen o nějaký malý skandál, se kterým by se schopná Maláčová hravě vypořádala, jedná se přímo o sexuální vydírání! To totiž může potkat její svěřenkyni a letošní druhou vicemiss Lilian Sarah Fischerovou (21) na Miss Intercontinental!

V posledních dnech se totiž objevovaly zprávy o tom, že Maláčová ukradla řediteli Miss ČR Miloši Zapletalovi licenci na další soutěž Miss. Vše se ale zdá být úplně jinak! Prezident konkurenční soutěže okamžitě reagoval s tím, že nejde o krádež, protože sám Intercontinental odmítl kvůli velkým problémům s jejími pořadateli! „Úroveň Miss Intercontinental a zejména metody pořadatelů této soutěže se pohybují na samé hranici slušnosti. Z uvedených důvodů jsme další spolupráci s touto soutěží odmítli,“ objasnil situaci Zapletal, který v minulých letech poslal na tuto mezinárodní soutěž krásy vicemiss Agátu Hanychovou nebo Renatu Czadernovou.

Ty mu prý taky hned tyto spekulace potvrdily. „Dozvěděli jsme se to od největšího možného zdroje, a to přímo od prezidentky světové soutěže Miss World paní Julii Morley,“ popsal Zapletal a ještě nezapomněl dodat: „Škoda, že se u nás paní Maláčová předem neinformovala, nemusela riskovat dobré jméno své delegátky,kterou vyslala na letošní ročník Miss Intercontinental.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.