Chystá se další pocta Karlu Svobodovi (†68): VENDULU VYŠTÍPALI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chystá se další pocta Karlu Svobodovi (†68): VENDULU VYŠTÍPALI

Vendulu pořadatelé koncertu úplně vyšachovali.
Vendulu pořadatelé koncertu úplně vyšachovali. (Foto: Karel Kopáč, Facebook, ara)

Tak tohle je nepříjemné! Hudební divadlo v Karlíně připravuje na 19. prosince vzpomínkový koncert k nedožitým 80. narozeninám skladatele Karla Svobody (†68). Jenže do projektu vůbec nezapojilo jeho poslední manželku Vendulu (46), která svému zesnulému muži uspořádala vzpomínku už letos v březnu. Co se stalo?

Karel Gott (78), Lucie Bílá (52) a mnoho dalších umělců vzdá Svobodovi hold jeho písněmi v den, kdy by slavil osmdesátku. Na tom není nic špatného, jen bývalá žena bude chybět. A to už působí zvláštně!


„S panem Kulhánkem jsem se před několika týdny sešla a o záměru koncertu jsme spolu mluvili. Chtěli jsme ho dokonce propojit s Kapkou naděje. Tím to ale skončilo. Projekt tedy bude beze mě,“ přiznala deníku Aha! Vendula. Co se přesně stalo, ale specifikovat nechtěla. Přitom je to právě ona, a spolu s ní další členové rodiny, kdo by měli karlínskému divadlu udělit k použití Svobodova portrétu a jména tzv. osobnostní práva. A to se podle našich informací doteď nestalo!


Proč nebude koncert propojený se Svobodovou poslední ženou, divadlo do uzávěrky tohoto vydání nekomentovalo. „Vyšachovali ji a pochopitelně ji to zdrtilo,“ řekl nám zdroj z okolí Svobodové-Pizingerové. Podle něj se také vysvětlilo, proč Karel Gott – velký životní přítel Karla Svobody – nezpíval na březnovém vzpomínkovém koncertu na svého kamaráda, který Vendula a její nadace pořádali v rámci Febiofestu ve Španělském sále Pražského hradu.
„Karel měl údajně už dávno podepsanou s panem Kulhánkem z karlínského divadla exkluzivní smlouvu na prosincový koncert. Přitom se omlouval Vendule s tím, že měl v ten den jinou práci. Podle všeho neměl,“ dodal informátor.

Akci moderuje Bouček
Scénář koncertu připravují umělecký šéf HDK Pavel Polák a muzikolog Radan Dolejš. Moderování se ujme Libor Bouček. Koncert bude rozdělený do tematických bloků s názvy Filmy a seriály, Muzikály nebo Mladí a neklidní.

Vendula Pizingerová na koncertu pro manžela: Vytěžila 604 000 korun!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejpockej
29. 5. 2018 • 05:21

Vendula vedle toho novyho mladyho manzela hodne zestarla..

13352
28. 5. 2018 • 10:08

už rejžovala v březnu, copak jí to nestačilo??? to musí pořád parazitovat na jménu Karel Svoboda? protože kdyby nebyla jeho manželkou, tak by asi po ní ani pes neštěknul.....

jana01488@...
28. 5. 2018 • 09:27

Že by konečně začalo fungovat něco jako" Boží mlýny melou"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.