Pomeje v slzách: Jde o milovanou dcerušku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje v slzách: Jde o milovanou dcerušku

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Foto Aha!: David Kundrát, Martin Sekanina)

Vyhozen z bytu, přežívá nemocný herec v pronajatém pokojíku od kámoše. Daleko více, než-li rakovina či odluka s manželkou ho ale očividně ničí situace kolem milované dcery! Co se děje, že při dotazu na čtyřletou Aničku pláče?

„Je to stále stejné. Je to pro mě velmi těžké,“ popsal svůj aktuální stav Jiří Pomeje(53) na webu Expres.cz. Jeho pesimismu se není co divit -  manželka Andrea ho jen s kufrem vypakovala z kvartýru a život se slavíkem v krku, musí být pro herce zvyklého živit se vlastním hlasem úplným zoufalstvím! Nejcitlivěji ovšem reaguje Pomeje jako otec, při dotazu na dceru Aničku totiž překvapivě propukl v pláč: „Nechci o tom mluvit. Omlouvám se..."



Přečtěte si
majojo
20. 4. 2018 • 23:28

Milé Pomeje, řveš sám nad sebou a náramně se ti líbí rochnit se ve vlastním bahýnku. Když nemůžeš mluvit, tak se to nauč, pomůcek jsi k tomu dostal maximum. A hlavně nezapomeň tsy slzy jistit alkoholem, to vyřeší hodně. Mimochodem, už sis našel nějakou práci nebo furt vyžíráš a pracuješ na invalidním?

rydlo
20. 4. 2018 • 17:34

Pomeje stále hraje divadlo, pláče nad sebou, že už nemůže parazitovat na manželce. A Pásek mu určitě nebude vyplácet apanáž na chlast! On snad má osobního fotografa, kterého vždy volá, jakmile vyleze na ulici. Teď už můžeme jen čekat, že se v médiích objeví foto Pomejeho při sr.aní na WC. Kdyby mu tolik šlo o milovanou dcerušku, tak nebude chlastat! Vůbec se nedivím jeho manželce, že o takového netahavého parazita už nestojí. Podle nějakého Páska Pomeje z Andrey udělal celebritu, ale ona se zviditelnila pouze tím, že se každý divil, jak si mohla vzít takového nemakavého a zadluženého lempla!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.