Andrea Pomeje se vyjádřila k rozchodu s manželem: Neopouštím nemocného, i když... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Andrea Pomeje se vyjádřila k rozchodu s manželem: Neopouštím nemocného, i když...

Dýdžejka Andrea Pomeje prý už nemůže dál s Jirkou žít pod jednou střechou.
Dýdžejka Andrea Pomeje prý už nemůže dál s Jirkou žít pod jednou střechou. (Foto: Martin Sekanina, Martin Přibyl)

Několikrát se už k tomu schylovalo, teď na to konečně došlo! Jiří Pomeje (53) se s manželkou Andreou (29) dostali do takové krize, že po pěti letech od svatby musí žít odděleně. „Jirkova rakovina krach našeho manželství jen oddálila,“ řekla deníku Aha! Andrea a popsala, co vedlo k rozpadu vztahu.

Hercova manželka a matka jejich čtyřleté Aničky podle svých slov už nemůže dál. Myslela si, že poté, co Jiří podstoupí operaci rakoviny hrtanu, získá pokoru k životu. To se ale podle ní vůbec nestalo. Pomeje dál holduje alkoholu, přestože tuší, že to bylo právě pití a také kouření, které mu přivodily zákeřnou nemoc. „Desítky let řeší věci alkoholem. Není to dobrá cesta. Teď se uzdravil, rakovinu už nemá a měl by tenhle svůj problém začít rychle řešit, protože jinak by se mu mohla nemoc vrátit,“ říká Andrea. „Jsem si jistá, že onemocněl hlavně kvůli tomu, že zapíjel stres alkoholem,“ pokračuje.


Teď už Jiří podle ní není nemocný. Od lednové operace všechny prohlídky ukázaly, že rakovinu nemá. A hlasivka se mu chytla, mluví – sice s takzvaným slavíkem – ale mluví... „Neopouštím nemocného! Rakovinu v těle už nemá, mluví, má dvě ruce i nohy, je zdravý,“ zdůrazňuje dýdžejka.

„Kdyby neonemocněl, už bychom spolu nebyli. Ten rok jsem čtyřiadvacet hodin nonstop žila jeho nemocí a dělala vše proto, aby se uzdravil. Víc než on. Doteď jsem zachraňovala Jirkův život a teď potřebuju zachránit svůj. Než se složím. Už to cítím,“ tvrdí Andrea s tím, že o rozvodu řeč ještě není, ale o odluce.

Na otázku, jestli její muž pije každý den, odpovídá: „Já vlastně ani nevím... Dostala jsem se do fáze, kdy se ho straním, protože mám strach, s čím přijde. Jsou to krušný situace, který už nedám, nechci. Jsem vyčerpaná,“ dodává Andrea.

Pomeje promluvil:
Nechtě mě v klidu umřít!
Herec strávil čtvrteční odpoledne v pivnici nedaleko domu, odkud ho manželka vyhodila. „Já nemám co dělat. Ženská se mnou skončila,“ vysvětloval zoufalý Jirka a zdůrazňoval: „Nevím, nechci nic řešit! Nechte mě v klidu umřít,“ opakoval několikrát za sebou. „Nějaký pí*oviny o tom, že chlastám, nebo jsem v hospodě. Nemám kde bejt, tak jsem tady,“ reagoval drsně na manželčina slova, že má problémy s alkoholem. „Piju jako každej normální chlap,“ obhajoval se.

Pomeje o svém alkoholismu:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
hejpockej
12. 4. 2018 • 08:03

od papilovirusu k rakovine je minimalne 5-10 let, nekdy i vic, milej bello, takze Andreja to bejt nemohla... mordovani hlasu dabingem (mechanicka iritace) taky muze nahrat rakovine... plus koureni a chlast nici imunitu

hejpockej
12. 4. 2018 • 08:00

Ja bych s takovym partnerem taky nebyl, co chlasta, nemaka, lituje se, a ma depky... tohle nikdo doma nechce... Andreja ma navic...

-bello-
8. 4. 2018 • 19:16

nicnezpravda a) neřekla jsem, že kouření a alkohol nejsou příčinou, o tom nepadlo slovo b) řekla jsem , že zrovna tak ale mohl být důvodem papilomavirus a to nesmysl není! Nicméně byla to tak jako tak ironie k Andree, což jste nepochopila ( není divu ) Takže si o tom něco nastudujte a pak mluvte.

nicnezpravda
7. 4. 2018 • 00:48

To je nesmysl..u hrtanu je hlavní příčinou nemoci alkohol a cigarety..virus co uvádíte je u jiných nemoci..navíc Pomeje měl roky zničeny,nezdravé znějící hlas.. hodně let..

-bello-
6. 4. 2018 • 23:40

Andrea seká diagnózy jak Baťa cvičky, ale zrovna tak za jeho paseku v hrtanu mohl třeba její papilomavirus A Pomeje ať mi vysvětlí, jak pije " normální " chlap.Já to nevím, kolem mě nikdo nepije, spíš sportuje a pracuje. Pomeje pije, protoože se mu zhroutil svět.Sedí doma v osobním bankrotu, což musí být izolované peklo a kdyby šel vydělávat, nezbylo by mu stejně nic.Andělská tvář je memento, který nepochopím, proč se tak stalo, protože ten film byl dobrý.K tomu dostal rakovinu zrovna tak děsivou, že je bez hlasu. Jí se taky nedivím.Tohle není život, obhajovat se Andrea nemusí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.