Jovanka Vojtková: Pepa se konečně slitoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jovanka Vojtková: Pepa se konečně slitoval

Josef Vojtek s manželkou Jovankou a syny Adamem a mladším Albertem
Josef Vojtek s manželkou Jovankou a syny Adamem a mladším Albertem (herminapress.cz)

Na jevišti to umí pořádně rozjet, zato doma je evidentně zkrotlý jako beránek. Zpěvák Josef Vojtek (52) konec roku neoslavil na žádném bouřlivém mejdanu, ale v tichu a klidu s rodinou.

Takhle by ho fanoušci asi nepoznali. Tělo plné »kérek« schoval pod tlustou bundu, na dlouhé vlasy nasadil kulicha a do ruky vzal místo kytary lopatu na sníh. Jindy drsný frontman Kabátů vyrazil se svou početnou smečkou na poklidnou procházku. Se syny Adamem (5) a Albertem (1,5) si užíval sněhový poprašek. Na Silvestra tak všichni zůstali pohromadě.

„Jsem rád, když můžu být doma s rodinou. Jsou to vzácné chvilky, a tak si jich užívám,“ svěřil se. Patrně tak chtěl manželce Jovance (39) vynahradit, že je během roku skoro pořád pryč. „Vždyť ještě 23. prosice jsme hráli a hned z kraje nového roku 2018 mě čekají představení v divadle a mnohá další,“ popsal Pepa svůj nabitý diář.

Pepa Vojtek a jeho 5 dětí: Kdo se potatil? Co jeho potomci dělají?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.