Dohra Vojtkovy údajné nevěry: Kamarádka se pustila do Jovanky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dohra Vojtkovy údajné nevěry: Kamarádka se pustila do Jovanky!

Jovanku zastihla karma?
Jovanku zastihla karma? (Michal Šula)

Kdo podvedl jednou, podvede i podruhé? Asi na tom něco bude. Přeci jen dospělou osobu jen tak někdo nepředělá a každý je takový, jaký je. Kolem Pepy Vojtka (53) se začíná dělat pěkné dusno poté, co se provalilo, že si údajně našel milenku. Jovanka Vojtková (39) by si tak klidně zanedlouho mohla zabalit kufry a odejít…

Je to karma? Nebo jde jen o výmysl nějakého záškodníka/záškodnice? Jak už všichni asi ví, Jovanka Vojtková, přebrala před lety frontmana kapely Kabát její nejlepší kamarádce a dnes by podle nepotvrzených informací měla mít oči pro pláč ona sama. Známá slavné dvojice vyzradila, jak to momentálně mezi manželským párem vypadá a Jovanku pěkně potopila.

Ví, čeho je schopný

„Pepa je sice trochu divočejší, ale mám ho ráda, je hodný. Ať se v životě choval jakkoli, o všechny děti se vždy postaral. Jovanka je zase úžasná v tom, že s jeho dalšími dětmi nemá problém, všechny za nimi do Jevan jezdí a starají se o ně spolu. Ale když přebrala manžela své nejlepší kamarádce Libušce, to už tak v pohodě moc není. Když ví, čeho je schopný, neměla by být asi překvapená i tím, kdyby se to náhodou opakovalo,“ řekla eXtra.cz přítelkyně známé dvojice, která očividně nemá s upřímností žádný problém. „Připadá mi divné, že by na něj každé pondělí novináři jen tak číhali, spíš mi přijde, že ho někdo udal. A snad ne ta, kterou myslím,“ dodala. Koho tím myslela? Opustí Jovanka slavného rockera nebo vše urovnají? To je ve hvězdách.

Co na to Pepa?

„Děkuji za nabídku a ochotu, ale vše už řeší můj právní zástupce. P.,“ napsal na nabídku veřejného vyjádření se extra.cz Josef Vojtek, který už vystřídal řadu žen a jehož nynější milenkou by dle fám měla být manažerka Kamily Nývltové.

 Pepa Vojtek o Eurovizi: Proč skončili poslední? A proč nezná Lake Malawi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dametodokupy
6. 6. 2019 • 15:06

Paní je i mnohem hezčí než ta Jovana...

6010
6. 6. 2019 • 11:20

To, co provedla Jovana Libušce, které byla svědčit na svatbě, tak to je hotové svinstvo.Zasloužila by si nyní zrovna něco takového.Jen ten Vojtek z toho vždy vyvázne bez poskvrny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.