Libuška šokuje o pekle s Vojtkem: Nic lepšího mě nemohlo potkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libuška šokuje o pekle s Vojtkem: Nic lepšího mě nemohlo potkat!

Syna Matyáše má Libuška s exmanželem Pepou Vojtkem. Ten jí jen tři měsíce po jeho narození opustil kvůli nejlepší kamarádce Jovance.
Syna Matyáše má Libuška s exmanželem Pepou Vojtkem. Ten jí jen tři měsíce po jeho narození opustil kvůli nejlepší kamarádce Jovance. (Aha! – Marek Pátek)

Bývalá tanečnice Libuška Rohlíčková (38) (dříve Vojtková – pozn. red.) zavzpomínala v rozhovoru pro internetový pořad „Lucie, postrach celebrit“, jak drsně se jí rozpadlo před lety manželství s rockerem Pepou Vojtkem a jakou „podpásovku“ schytala tenkrát od své nejlepší kamarádky.

Libuška přiznává, že si v minulosti vybírala bohémy a bouřliváky, proto jí tenkrát učarovali i Daniel Hůlka a Pepa Vojtek. Ani jedno manželství ovšem nevydrželo, rozpad druhého byl o to horší, že měla doma malé miminko. „Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Sice jsem byla na dně, když mě Pepa tři měsíce po narození našeho syna Matyáše opustil a šel za mou nejlepší kamarádkou Jovankou, ale teď s odstupem času vím, že mě nic lepšího nemohlo potkat. Já totiž nakonec opravdu našla tu druhou půlku, tu spřízněnou duši,“ svěřila se bývalá tanečnice, která dnes žije ve šťastném manželství se Zdeňkem Rohlíčkem, synem herečky Evy Hruškové, s nímž má malou dceru.

Čas léčí
Dokázala Libuška exmanželovi a své tehdejší nejlepší kamarádce zradu, která vyplula na povrch v nejzranitelnějším období, odpustit? „Byla to pro mě opravdu hodně drsná doba. Nikomu bych to nepřála. Máte malé dítě a myslíte si, že máte i milujícího manžela, ale naprosto se vám všechno zhroutí. Nedokázala jsem to pochopit, nejhorší bylo to, že odešel za mou nejlepší kamarádkou. Byla to šílená podpásovka, ale já kvůli synovi musela fungovat,“ zavzpomínala pro citovaný internetový pořad na neradostné chvilky.

Na závěr dodala: „Teď ale máme s Pepou hezký vztah. Oba jsme s našimi partnery šťastní a asi to tak mělo být. V té době to opravdu hodně bolelo ta zrada, ale teď jsem za to ráda. Ale s Jovankou na kafe asi stejně jen tak nezajdeme,“ uzavřela rozhovor Libuška, pro kterou byl krutý rozpad manželství tehdy ještě netušenou cestou k novému, vysněnému protějšku, na něhož se může spolehnout.

Libuška Rohlíčková promluvila o synovi, jehož má s Pepou Vojtkem, a jeho nevyléčitelné nemoci: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.